88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Maak kennis met de Fab Seventies collectie

  Algemeen

  Fab Seventies, de nieuwstie serie uit de collectie van Suitsuit. Een serie die voldoet aan de wensen van elke vrouwelijke reiziger! De koffers zijn fashionable, stijlvol en de perfecte metgezel voor elke vrouwelijke reiziger.

  Met de nieuwste collectie van Suitsuit kun je moeiteloos op reis. Of je nu een stedentrip voor de boeg hebt, een heerlijke zonvakantie of een roadtrip door Amerika! Met een van de koffers uit de Fab Seventies serie kun je stijl op reis met al je bagage! De nieuwste reiscollectie van Suitsuit is geïnspireerd op de jaren 70, waar retro en aardetinten centraal stonden. Maar Suitsuit kijkt vooruit, de collectie is duurzaam is gemaakt van natuurlijke materialen.

  Op reis met een Fab Seventies koffer

  De koffers uit de Fab Seventies collectie zijn het zusje van de koffers uit de Fabulous Fifty serie van Suitsuit. Ook deze collectie is geïnspireerd op de strakke retro vormgeving en de herkenbare kleuren uit de jaren vijftig. De Fab Seventies collectie is verkrijgbaar in een drietal kleuren, namelijk Basil Green, Coral Cloud en Seaport Blue. Deze kleuren zijn geïnspireerd op de kleuren uit de jaren zeventig, waar de aardekleuren centraal stonden. Het opvallende aan deze koffers is het gebruik van de subtiele messing details in combinatie met het gebruik van de natuurlijke stoffen zoals canvas en linnen. Het kleurgebruik, de materialen en de vrouwelijke vormen zorgen ervoor dat het een perfect metgezel is tijdens alle tripjes. Zoals Suitsuit zelf zegt: Voel je fabulous met elke reis die nog komen gaat.

  Suitsuit koffers verkrijgbaar bij Travelbags.nl

  Welke reis je ook gaat maken, met een Fab Seventies koffers van Suitsuit ga je in ieder geval stijlvol op reis. Deze koffers zijn naast de drie verschillende kleuren ook verkrijgbaar in drie verschillende groottes. Een handbagage trolley neem je zonder moeite mee als handbagage in het vliegtuig. Toch liever extra veel bagage mee? Kies dan voor een grotere reiskoffer! Door de goed georganiseerde compartimenten in de koffer ga je goed georganiseerd op reis. En dat is natuurlijk de droom van iedere vrouw! Alle verzorgingsproducten, bagage en overige benodigdheden pak je zonder zorgen in de koffer. En, we kennen vrouwen: die nemen het liefst de complete kledingkast mee op reis! Met een Fab Seventies van Suitsuit kan het allemaal! 

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie