88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Portemonnee kopen? | 6 tips

  Fashion

  Een portemonnee gebruik je bijna dagelijks en is echt je persoonlijke bezit. Daarom mag een portemonnee gerust goed uit zien, maar moet vooral ook praktisch zijn. Waar let je op bij het kopen van een portemonnee? Met onderstaande tips heb je ongetwijfeld zo jouw favoriet gevonden.

  De juiste indeling

  Er zijn veel verschillende portemonnees verkrijgbaar met verschillende indelingen. De een wil liever een portemonnee met veel opbergmogelijkheden en voor de ander moet een portemonnee vooral praktisch zijn. Bedenk voordat je een portemonnee gaat kopen wat je belangrijk vindt en wat je hierin allemaal kwijt wil. Hoeveel pasjes neem je mee? Moet er briefgeld in opgeborgen worden? En wat wil je er nog meer in opbergen.

  Formaat portemonnee

  De maat is erg belangrijk. Dit kan variëren van een grote portemonnee tot aan een praktische kaarthouder die in de broekzak past. Ook dit is weer afhankelijk van de hoeveelheid pasjes, munt- en briefgeld mee wil nemen. Over het algemeen kiezen mannen voor praktische portemonnees zoals een Secrid kaarthouder of een compacte billford portemonnee van Castelijn & Beerens. Vrouwen kiezen daarentegen voor een grotere variant. Een grote portemonnee zorgt alleen voor het onnodig bewaren van bonnetjes en extra kortingspasjes.

  Het materiaal

  De meeste portemonnees zijn gemaakt van leer of pu. Omdat je een portemonnee dagelijks gebruikt, is het belangrijk om voor stevig materiaal te gaan. Kies bijvoorbeeld voor een leren portemonnee. Dit heeft de langste levensduur, is goed te onderhouden en wordt naarmate het gebruiks des te mooier.

  Het model

  Kies altijd een model die het beste bij je past. Er zijn tijdloze leren portemonnees verkrijgbaar, maar ook portemonnees in een opvallende kleur, een print of bijzondere details. Een portemonnee is een goede investering waar je jarenlang plezier van hebt, kies daarom een portemonnee die bij je past. Dankzij de stijlvolle modellen van Myomy, Guess en Fabienne Chapot maak je het zo leuk als je zelf wilt.

  De prijs

  Een portemonnee is een goede investering! Je gebruikt deze dagelijks dus de kwaltiteit is erg belangrijk. De prijs van een portemonnee verschilt. Dit is natuurlijk afhankelijk van het materiaal, de grootte en het merk. Het is natuurlijk ook afhankelijk hoeveel geld je wilt uitgeven aan een mooie portemonnee.

  Veiligheid

  Bescherming van de pasjes is tegenwoordig erg belangrijk. Er zijn portemonnees die beschermd zijn tegen het uitlezen van RFID-kaarten. Een goed voorbeeld hiervan zijn de kaarthouders van Secrid. Met deze portemonnee hoef je niet bang te zijn dat jouw pasjes ongewenst worden uitgelezen.

  Dames- en herenportemonnees online bestellen

  Er is natuurlijk ook duidelijk onderscheid in dames- en herenportemonnees. Een herenportemonnee is over het algemeen praktisch, tijdloos, donker van kleur en hebben een strak model. De belangrijkste pasje moet erin kunnen en wat pasjes. Vrouwen willen liever een portemonnee met een exclusieve en stijlvolle uitstraling. Een portemonnee is de juiste investering! Het is daarom belangrijk om rekening te houden met bovenstaande tips wanneer je van plan bent om een nieuwe portemonnee te kopen. Bestel een favoriete portemonnee die het beste bij je past bij Travelbags.nl. 

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie