88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Praktische back to school tips

  School

  Nog even en dan staat de eerste schooldag weer voor de deur. Met deze handige back to school tips kom je de eerste schooldag zonder moeite door.

  Vakantieverhalen

  Scroll door al je vakantiefoto’s op je telefoon en selecteer een aantal favoriete vakantiekiekjes. Tijdens je eerste schooldag kun je je vakantiekiekjes laten zien aan je vrienden. Maak er een leuk verhaal van zodat je tijdens de eerste schooldag je vakantieverhaal kan vertellen! Dit maakt de eerste schooldag een stuk leuker.

  Feestlunch

  De lekkerste belegde broodjes, croissants en tosti’s? Vergeet het maar! Back to school betekent ook weer een broodtrommel vol met bammetjes. Wil je toch een feestlunch? Neem naast je belegde boterhammen kleine snoeptomaatjes, fruit of wortels mee als tussendoortje. Gezond en ook nog eens lekker!

  Praktische schoolspullen

  Een nieuw schooljaar betekent dat je goed voorbereid het schoolavontuur wil beginnen. Begin met het shoppen van een nieuwe, praktische schooltas. Let bij het kopen van een nieuwe schooltas op het formaat, model en de grootte. EastpakHerschel en The North Face hebben ook dit seizoen weer nieuwe modellen, kleuren en prints in de collectie.

  Back to school playlist

  Huiswerk maken is een stuk leuker met je favoriete muziek uit de speakers. Stel een aparte back to school playlist samen en het maken van je huiswerk is nog nooit zo leuk geweest.

  Praktische apps voor je op telefoon

  Tegenwoordig moet je naast je schoolspullen ook enkele apps downloaden waarmee je het schoolrooster, je planning en je cijferlijst kan bijhouden. Daarnaast zijn er ook apps beschikbaar die kunnen helpen bij het maken van je huiswerk.  Let goed op bij het downloaden dat ze gratis zijn en dat ze bruikbaar zijn voor jouw school. Niet alle apps zijn bruikbaar voor alle scholen. 

  Kom in het ritme

  Vakantie betekent uitslapen, maar dat is natuurlijk weer verleden tijd wanneer je weer naar school moet. Kom in het ritme en zet in de week voordat je weer naar school moet je wekker extra vroeg. En ga ‘s avonds ook op tijd je bed in zodat je weer kunt wennen aan het schoolritme. Tijdens de eerste schooldag sta je binnen no time naast je bed.

  Ontdek de fietsroute

  Ga jij studeren in een andere stad? Stippel dan de beste fietsroute uit naar je nieuwe school. Zo kom je niet voor verrassingen te staan tijdens de eerste schooldag en weet je precies wat de beste fietsroute is en hoe lang je onderweg bent. Zorg er ook voor dat je banden zijn opgepompt. 

   

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie