9.5 83546 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Portemonnees Camel active

  Camel Active portemonnees

  Een Camel Active portemonnee is een absolute musthave voor de avontuurlijke, ondernemende man.

  Actieve filters:
  wis alle filters

  Camel Active tassen en portemonnees

  Camel Active, het merk voor actieve, stoere en avontuurlijke mannen en vrouwen. Het merk bestaat sinds 1970 en weet sinds deze tijd een uitgebreide collectie kleding en tassen te maken. Naast rugzakken, schoudertassen, heuptassen en reistassen, heeft het merk ook portemonnees in de collectie.

  Casual portemonnees van Camel Active

  Een portemonnee uit de collectie van Camel Active is net zoals de totaalcollectie van het merk stoer en heeft een robuuste uitstraling. Een portemonnee uit de collectie is een absolute musthave voor de avontuurlijke, stoere man en vrouw. De portemonnees van Camel Active hebben een tijdloze uitstraling, waar je jarenlang plezier van kan hebben. Kies een model en kleur uit de collectie en geef stijlvol je geld uit. De portemonnees zijn voorzien van goed georganiseerde compartimenten, zodat je overzichtelijk je papier-, muntgeld en pasjes kan meenemen.  

  Camel Active portemonnees shop je bij travelbags.be

  Wil je bij je bij je portemonnee een bijpassende tas? Ook dan is Camel Active een merk voor jou met een ruime keuze aan verschillende casual en stoere modellen. Veel plezier met shoppen.