9.5 87008 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Case Logic Huxton

  Case Logic Huxton

  De Case Logic Huxton collectie is gemaakt om laptops optimaal te beschermen, zowel thuis als onderweg.

  Het Amerikaanse merk Case Logic werd in 1984 opgericht in Boulder, Colorado. Oprichter Jamie Temple was onderweg naar een skivakantie en had een krat met cassettebandjes in zijn auto staan. Deze rammelden behoorlijk heen en weer en kregen het dan ook zwaar te verduren. Om dit probleem op te lossen, ontwikkelde Jamie twee opbergvakken voor cassettebandjes. Dit was het begin van een succesvol merk. Inmiddels is Case Logic gespecialiseerd in het produceren van opbergsystemen voor CD’s, DVD’s, laptops, camera’s en meer elektronische devices. Voor laptops heeft het merk verschillende sub-collecties ontwikkeld zoals de Huxton collectie.

  Case Logic Huxton

  De Case Logic Huxton collectie bestaat uit stijlvolle laptopsleeves en -tassen die perfect zijn voor dagelijks gebruik. Zowel de tassen als de laptophoezen worden gemaakt van duurzaam polyester met een katoen-look. Dit zorgt voor een tijdloze uitstraling, waardoor de Huxton items perfect in zowel een zakelijke als privé omgeving passen. Zowel de sleeves als de laptoptassen en rugzakken zijn te herkennen aan het minimalistische, rechthoekige design met het schuine ritsvak op de voorzijde. Hierin kunnen kleine items zoals een oplader, notitieboekje en smartphone worden opgeborgen. Zo kan een laptop en zelfs soms een tablet overal mee naartoe worden genomen, zonder dat deze beschadigd onderweg.

  Bestel de Case Logic Huxton items online

  De Case Logic Huxton collectie is online verkrijgbaar bij Travelbags.be. Als specialist op het gebied van laptoptassen en -hoezen biedt Travelbags.be ruime keuze uit verschillende formaten, designs en merken. Zo is er ongetwijfeld altijd een passend exemplaar te vinden om een laptop iedere dag optimaal worden beschermd, zowel thuis als op het werk of school. Bestel een Case Logic Huxton sleeve of attaché-tas in een formaat en kleur naar keuze en profiteer van snelle service en gratis verzending.