Case Logic tassen

Case Logic maakt sterke, functionele tassen die het vervoeren van een laptop veiliger en eenvoudiger dan ooit maken.

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Case Logic tassen

Case Logic is een merk met Amerikaanse roots. Het merk werd in 1984 opgericht in Boulder, Colorado en maakte opbergdozen voor cassettebandjes. Het idee hiervoor ontstond toen opricht Jamie Temple onderweg was voor een skivakantie in de bergen. De cassettebandjes die hij op de achterbank had liggen rammelden behoorlijk. Om beschadigingen te voorkomen, maakte hij twee opbergbakken. Deze bakken werden op de markt gebracht en verder ontwikkeld. Het merk werd al snel populair en veranderde in razend tempo in een serieuze onderneming. Nog steeds staat comfortabel transport van elektronische devices centraal. Case Logic speelt hierbij perfect in op de nieuwste, technologische ontwikkelingen. Dit is terug te zien in alle rugzakken, laptoptassen, laptopsleeves en tassen die het merk maakt. Daarbij houdt het merk ook rekening met design. Een Case Logic tas is biedt daarom de ideale balans tussen functionaliteit en design.

Tassen van Case Logic

De tassencollectie van Case Logic bestaat uit diverse laptoptassen in tijdloze kleuren. Er kan gekozen worden uit verschillende modellen en formaten. Zo zijn er kleinere tassen voor 11" laptops en kunnen ook grotere, 17" laptops worden meegenomen in een veilige, tijdloze tas. De schoudertassen worden gemaakt van duurzame materialen zoals polyester en nylon. Hierdoor kunnen ze tegen een stootje en zullen ze jarenlang met plezier kunnen worden gebruikt. Niet voor niets geeft het merk 25 jaar garantie op alle tassen. Kwaliteit is dus zonder twijfel gegarandeerd. Bij het ontwerpen van de tassen worden allerlei handige functionaliteiten bedacht die het gebruik vereenvoudigen. Zo hebben enkele tassen een top-load ontwerp dat het mogelijk maakt om de laptop uit de tas te halen zonder de tas volledig te openen. Deze functie draagt bij aan het gebruiksgemak van de tassen. Andere aspecten die bijdragen aan het draagcomfort zijn de stevige handvatten en de soepele, verstelbare schouderband. De Case Logic tassen zijn dan ook op te dragen op een manier die voor de gebruiker het prettigst is.

Bestel Case Logic tassen online

De tassen van Case Logic zijn online verkrijgbaar op Travelbags.be. De tassen hebben een minimalistische maar casual uitstraling die past bij de meest uiteenlopende gelegenheden. Bestel een Case Logic tas naar keuze online en profiteer van snelle service!