Castelijn & Beerens

1 - 36 van 209 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Castelijn & Beerens collectie

Het Nederlandse familiebedrijf Castelijn en Beerens richt zich al vanaf 1945 op het produceren van hoogwaardige lederwaren met focus op kwaliteit en innovatie. Ambachtslieden en oprichters Walter Castelijn en Marinus Beerens maakten in de beginperiode onder andere riemen, handtassen en schooltassen. Van het leer dat ze hierbij overhielden maakten ze horlogebandjes en portemonnees. Het zijn deze portemonnees die het merk in de jaren 60 echt op de kaart zetten. Het grote succes kwam met de productie van de Porto Quick: een portemonnee met een speciaal magnetisch vakje, waarin munten kunnen worden vastgehouden. Door dit succes ging Castelijn en Beerens zich steeds meer richten op de ontwikkeling van kleine lederwaren.

Castelijn en Beerens staat voor kwaliteit, exclusiviteit en puur vakmanschap.

In de loop van de jaren heeft Castelijn en Beerens steeds meer gebruik gemaakt van exclusieve Italiaanse leersoorten en is er steeds meer aandacht besteed aan het slimme design. Vandaag de dag is Castelijn en Beerens uitgegroeid tot een van de belangrijkste leveranciers van kwalitatief hoogwaardige leren producten. Door de jaren heen is de kennis van leerselectie, modelleren en productkwaliteit overgedragen van generatie op generatie. De traditie in ambachtelijke lederen producten is zo in stand gehouden. Inmiddels staan de 2e en 3e generatie van de familie Beerens aan het roer en zij hebben de passie voor het vak van de oprichters overgenomen. Het assortiment is succesvol uitgebreid met modieuze damestassen en exclusieve business-tassen. Het merk bereidt zich voor op een veelbelovende toekomst waarbij het streven naar kwaliteit, exclusiviteit en puur vakmanschap voorop blijft staan.

De kwaliteit van Castelijn en Beerens - je vindt het bij Travelbags.be

Bij Travelbags.be vind je een ruim aanbod artikelen van het merk Castelijn en Beerens. Houd onze website goed in de gaten voor de nieuwste tassen en lederwaren van dit bijzondere merk. Veel plezier met het uitzoeken van je favoriete tas, portemonnee of accessoire van eigen bodem!