Castelijn & Beerens Gaucho

De Gaucho collectie van Castelijn & Beerens biedt stoere, leren portemonnees, schrijfmappen en accessoires van de hoogste kwaliteit.

1 - 32 van 32 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Castelijn & Beerens
34,9049,95

Castelijn & Beerens Gaucho

Castelijn & Beerens werd in 1946 opgericht door de ambachtslieden Walter Castelijn & Marinus Beerens. Het duo maakte prachtige conferentiemappen, schooltassen en handtassen van hoogwaardig leer. Omdat het benodigde leer uit grote huiden werd gesneden, bleven er altijd leerresten over. Deze werden niet weggegooid maar gebruikt voor het maken van portemonnees en horlogebandjes. In de jaren '60 werden voornamelijk de portemonnees van Castelijn & Beerens erg populair dankzij de functionele Porto Quick portemonnee. Vanaf toen is het merk zich steeds meer gaan richten op de productie van klein lederwaren. Ook de Gaucho serie is hier een perfect voorbeeld van.

Castelijn & Beerens Gaucho: stijlvolle functionaliteit

De Gaucho serie van Castelijn & Beerens bestaat uit diverse, kleine lederwaren zoals portemonnees, sleuteletuis en schrijfmappen. Deze sierlijke en klassieke serie is volledig vervaardigd uit stierenleer dat behandeld is met een transparante verfstof. Ieder item is te herkennen aan het Castelijn & Beerens-logo dat op een ovalen vormpje op de portemonnee, sleuteletui of schrijfmap is gestikt. Dit kleine detail geeft ieder Gaucho design de finishing touch. Wie de collectie bekijkt, ontdekt al snel dat er veel keuze is uit diverse modellen portemonnees. Kies voor een klassiek billfold model, een ruime damesportemonnee met rits of een creditcardhouder. Wie sleutels op één plek wil bewaren, kan kiezen uit verschillende sleuteletuis. Een sleuteletui voorkomt dat sleutels krassen achterlaten op alles waar ze mee in aanraking komen. Een telefoon, laptop of ander device is zo altijd beschermd in de tas of broekzak. Voor zakelijke gebruikers heeft de Gaucho serie stijlvolle schrijfmappen. Deze hebben een geïntegreerd notitieblok en bieden ruimte aan pennen en visitekaartjes. Hoewel de collectie gevarieerd is, zijn de items makkelijk te herkennen aan het glanzende leer en het ovaalvormige logo. Een Gaucho product is dan ook een elegant accessoire voor iedere dag.

Shop de Gaucho collectie van Castelijn & Beerens online

De Gaucho collectie van Castelijn & Beerens biedt tijdloze klassiekers voor zowel heren als dames. Deze klein lederwaren kunnen jarenlang met plezier gebruikt worden dankzij de uitstekende kwaliteit. Bekijk de collectie en shop een item naar keuze online bij Travelbags.be. Bestellen is eenvoudig en het gekozen item wordt zo snel mogelijk ingepakt en verzonden.