Castelijn & Beerens portemonnees: vakmanschap en kwaliteit

Het toonaangevende merk Castelijn en Beerens biedt een ruime collectie portemonnees van de allerbeste kwaliteit en vakmanschap. Bekijk de collectie Castelijn & Beerens portefeuilles bij Travelbags.be.

1 - 36 van 89 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Castelijn & Beerens collectie

Het merk Castelijn en Beerens is opgericht in het jaar 1945 door Walter Castelijn en Marinus Beerens. Deze ambachtslieden begonnen met het maken van handtassen, riemen, diplomatenmappen en tassen voor school. De restanten leer die over waren, werden gebruikt voor het maken van portemonnees en riempjes voor horloges. De Porto Quick was een portefeuille met een magnetisch vakje, zodat munten vastgehouden konden worden. Het grote succes zorgde ervoor dat Castlijn & Beerens zich meer ging richten op klein lederwaren. Door de jaren heen is de traditie van het maken van ambachtelijke lederen producten in stand gehouden door de volgende generaties.

Portefeuilles van Castelijn & Beerens van hoge kwaliteit

Voor het merk Castelijn en Beerens is de kwaliteit van de producten prioriteit nummer een. Deze focus op efficiëntie en kwaliteit zorgt ervoor dat het merk bekend wordt op het gebied van klein lederwaren. De portemonnees worden namelijk vervaardigd uit Italiaanse leersoorten van hoge kwaliteit. Samen met de leerlooierijen in Italië worden de eigenschappen van de producten bepaald, zodat ze een unieke klasse hebben. De hoge kwaliteit wordt altijd gegarandeerd door elke ontwikkeling uitermate goed te testen voordat het product in de collectie wordt opgenomen. Tegenwoordig heeft Castelijn & Beerens Privacy Protected RFID portemonnees voorzien van high-tech folie, zodat belangrijke gegevens altijd beschermd blijven.

Bestel een Castelijn en Beerens portemonnee bij Travelbags.be

Als je een portemonnee van het merk Castelijn & Beerens koopt, weet je zeker dat je een hoogstaand product van de beste kwaliteit in handen hebt. Ga voor een billfold uit de Dutch Masterpiece serie waarbij elk product met de hand wordt geverfd en dus altijd uniek is. Of ga voor een portemonnee uit een van de andere series van dit topmerk.