Charm Tassen

Charm heeft een uitgebreide collectie stijlvolle en betaalbare tassen! De collectie van Charm bestaat uit schoudertassen, handtassen, crossbody tassen en shoppers voor dames! De tassen staan bekend om hun functionaliteiten, elegantie en vrouwelijkheid! Ontdek de veelzijdige collectie Charm tassen online bij Travelbags.be.

37 - 69 van 69 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Charm tas kopen? 

Van tassen krijg je nooit genoeg en dat snappen vrouwen als geen ander. Ook Charm weet hier slim op in te spelen met een uitgebreide collectie boordevol stijlvolle, trendy en tijdloze tassen. In de collectie zijn dan ook schoudertassen, handtassen, shoppers, crossbody tassen en shoppers verkrijgbaar. En dat allemaal voor een betaalbare prijs!

Betaalbare tassen van Charm

De Charm tassen staan bekend bekend om hun tijdloze en fashionable uitstraling. Of je nu op zoek bent naar een tas om mee te nemen naar je werk, een dagje uit of school: in de collectie van Charm is ongetwijfeld een metgezel te vinden. De tassen van Charm zijn geschikt voor elke gelegenheid en zorgen ervoor dat je stijlvol de deur uit gaat. De Charm tassen hebben een betaalbare prijs. Dit betekent dat je ieder seizoen je garderobe kan upgraden met een nieuwe Charm tas! Charm weet namelijk ieder seizoen de collectie uit te breiden met nieuwe kleuren, prints en modellen. Met een ruime keuze aan tassen weet je zeker dat er een passende tas in de collectie is te vinden waarmee jij stijlvol de deur uit gaat. De tassen van Charm zijn gemaakt van imitatieleer en zijn afgewerkt met unieke details. 

Charm tassen online bestellen bij Travelbags.be

Neem je dagelijkse essentials mee in een Charm tas! Ontdek de veelzijdige collectie tassen van Charm en shop jouw nieuwe metgezel. De tassen van Charm zijn fashionable, tijdloos en hebben een betaalbare prijs. Shop je nieuwe damestas online bij Travelbags.be en shop een nieuwe Charm tas om jouw outfit een upgrade te geven. Veel plezier met shoppen!