Decent Neon-Fix

Met de opvallende kleur raak je een Neon-Fix koffer van Decent niet zomaar kwijt. Ideaal als je de koffer gebruikt als ruimbagage. Je hoeft niet eindeloos te zoeken naar je koffer op de bagageband van je vakantiebestemming, want de koffer valt goed op.

1 - 15 van 15 artikelen

Aanbevolen

Decent Neon-Fix: Verschillende formaten

De Neon-Fix collectie van Decent koffermerk is een uitzonderlijk kleurrijke lijn met koffers in verschillende formaten. Zo vind je voor elke reis de koffer die jij nodig hebt. Handbagagekoffers zijn ideaal voor korte trips, omdat ze makkelijk mee te nemen zijn en je niet extra voor hoeft te betalen. Daarnaast hoef je deze koffers ook niet apart in te checken. Ruimbagagekoffers bieden veel ruimte, waardoor je meer bagage kunt meenemen tijdens langere reizen. Ga je een week of langer op reis? Dan wordt het aangeraden om een ruimbagagekoffer mee te nemen.

Neon-Fix: vrolijke koffers

De Neon-Fix collectie van Decent is een kleurrijk assortiment koffers voor iedereen die op zoek is naar een leuke, vrolijke en opvallende koffer. De collectie bestaat uit verschillende kleuren, waaronder oranje, geel, roze en blauw. Door de vrolijke kleuren van een koffer uit de Neon-Fix serie val je goed op, en begin je de reis direct met een glimlach. De opvallende kleuren maken het gemakkelijk om je koffer op te sporen in een drukke luchthaven of om je koffer te onderscheiden van anderen. Het is ook makkelijker om de koffer te herkennen als je deze verliest tijdens het reizen. Als je liever een minder opvallende koffers wilt is er ook minder opvallende kleuren zoals zwart.

Een Neon-Fix koffer bestel je bij Travelbags

Heb jij je nieuwe vrolijke koffer gevonden? Bestel deze dan bij Travelbags. Als officieel dealer van Decent kun je bij ons terecht voor vragen en garanties. Wil je toch liever een minder opvallende koffer? Bekijk dan het hele assortiment Decent koffers bij Travelbags.