9.5 83546 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  DSTRCT Fletcher Street

  DSTRCT Fletcher Street

  De robuuste en tijdloze collectie Fletcher Street van DSTRCT is zakelijk en stoer tegelijk.

  12 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  12 artikelen
  1 / 1

  Voor het ontstaan van DSTRCT gaan we terug naar 1999 in een handelsschool in Tilburg. Het waren twee vrienden die een droom hadden om een tassencollectie op te richten. Het hart van de leerindustrie lag in die tijd in Brabant. Daar was voldoende vee en dus genoeg huiden om leer van te maken. Voor het looiproces zijn verschillende materialen nodig die vaak worden gewonnen uit eikenschors. Ook dit was voldoende aanwezig in Brabant.

  Fletcher Street collectie: tijdloos en stoer

   De Fletcher Street collectie van DSTRCT bestaat voornamelijk uit leren laptoptassen. Door het gebruik van het leder hebben de tassen een robuuste, tijdloze uitstraling. Zowel mannen als vrouwen die op zoek zijn naar een stijlvolle, zakelijke tas kunnen ongetwijfeld een geschikt exemplaar vinden in de collectie. De klassieke modellen hebben voldoende ruimte voor het meenemen van een laptop, documenten en andere persoonlijke of werkgerelateerde items. Door veelvuldig gebruik zal het leer juist alleen maar mooier worden. De tassen van het merk kunnen dan ook jarenlang met plezier worden gebruikt. Een Fletcher Street tas van het merk DSTRCT is daarom een aankoop voor het leven.

  DSTRCT Fletcher Street collectie online bestellen

  De robuuste shoppers, werktassen en laptoptassen zijn ideaal voor dagelijks gebruik en kunnen wel tegen een stootje. Bekijk de stoere lederen collectie en bestel een tas van de collectie Fletcher Street van DSTRCT online op Travelbags.be.