DSTRCT tassen

DSTRCT tas kopen? De leren tassen van DSTRCT zijn stoer, tijdloos en hebben een uitstekende kwaliteit. De stijlvolle collectie DSTRCT tassen bestaat uit onder andere schoudertassen, handtassen, shoppers, laptoptoptassen en rugzakken. Ontdek de veelzijdige collectie DSTRCT tassen online bij Travelbags.be en ervaar de uitmuntende kwaliteit van dit merk van Nederlandse bodem! 

1 - 36 van 85 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

DSTRCT tassen collectie

DSTRCT is een merk met Nederlandse roots. Het merk maakt prachtige, leren tassen voor zowel heren als dames. Hoewel de productie van alle leren tassen in India plaatsvindt, gaat de geschiedenis van het merk terug naar het Nederland van de negentiende eeuw. Destijds waren er in Brabant, de geboorteprovincie van de oprichters, ruim 500 leerlooierijen. Brabant was hiervoor de perfecte provincie, want er was veel vee en dus waren er veel huiden voor het maken van leer. Daarnaast was er ruimschoots genoeg stromend water voor het schoonmaken van de huiden. Ook waren er veel eikenbomen waar schors vanaf gehaald kon worden. Eikenschors werd gebruikt om het looimiddel run van te maken. Al deze factoren stelden de vaklieden in staat om hun ambacht uit te voeren. De oprichters van DSTRCT willen het ambacht van leerlooijen en bewerken weer in ere herstellen en ontwerpen daarom de mooiste leren tassen.

Uitmuntende kwaliteit

De tassen van DSTRCT bieden de ultieme balans tussen kwaliteit, design en functionaliteit. De tassen worden gemaakt van de beste leersoorten die zorgvuldig, handmatig worden bewerkt. Hierdoor is geen enkele tas uit de collectie precies hetzelfde. Deze collectie bestaat uit diverse modellen tassen voor zowel heren als dames. Voor heren heeft het merk stoere, robuuste laptoptassen en businesstassen met een minimalistisch design. Deze bieden voldoende ruimte aan allerlei dagelijkse, zakelijke benodigdheden en hebben zelfs ruimte voor het meenemen van persoonlijke items zoals sleutels en een telefoon. Voor dames heeft het merk ook mooie businesstassen die te herkennen zijn aan de vrouwelijke uitstraling en de rondere hoeken. Daarnaast heeft DSTRCT prachtige handtassen en shoppers voor dagelijks gebruik. Er kan gekozen worden voor tassen met een glanzende afwerking met een klassieke uitstraling. Daarnaast zijn er ook diverse tassen in de collectie te vinden die een matte, vintage look hebben. Beide soorten zijn prachtig en zullen door veelvuldig gebruik steeds mooier worden. Een DSTRCT tas is verkrijgbaar in verschillende, tijdloze kleuren en is dan ook een aankoop voor het leven.

DSTRCT tassen online

De tassen van DSTRCT zijn onderdeel van de tassencollectie van Travelbags.be. Het merk maakt prachtige, hoogwaardige tassen voor een aangename prijs. Kies uit de prachtige collectie een absolute favoriet en bestel deze eenvoudig en snel op Travelbags.be.