Exentri portemonnees

Een portemonnee van Exentri is een stijlvol en handig accessoires voor wie veel pasjes meeneemt.

1 - 19 van 19 artikelen

Aanbevolen

Exentri portemonnees

Exentri biedt al het goede van een portemonnee maar dan op de meest compacte manier mogelijk. De slimme portemonnee werd in 1999 ontwikkeld door twee Noorse mannen. In die tijd gingen steeds meer mensen creditcards en andere pasjes gebruiken. Om deze pasjes optimaal te beschermen gingen de mannen aan de slag met het ontwerp van de Exentri kaarthouder. Deze kaarthouder heeft verschillende insteekvakken met ruimte voor tot wel 14 pasjes. Aan de voor- en achterkant heeft de portemonnee ruimte voor de twee meest gebruikte pasjes zoals een pinpas en OV-kaart. De twee uitgesneden vensters zorgen ervoor dat deze in een handomdraai eruit gehaald kunnen worden zonder de portemonnee te openen. Door de speciale RFID-technologie zijn pasjes beschermd tegen ongewenst uitlezen en zijn persoonlijke gegevens veilig. Uiteraard heeft de Exentri wallet ook ruimte voor briefgeld en bonnetjes. Compact, slim en functioneel: dat is een Exentri portemonnee

Exentri Leather Wallets

De Exentri wallets worden gemaakt van hoogwaardig leer. Dit zorgt voor een tijdloze look die overal bij past. Er is ruime keuze uit diverse leersoorten, kleuren en zelfs prints. Dankzij het aangename formaat past een Exentri portemonnee in vrijwel iedere broek- of jaszak en zelfs in de zak van een colbert. De portemonnee sluit met een stijlvolle RVS-sluiting die de elegante uitstraling compleet maakt. Voor wie snel even de stad in gaat en aan drie pasjes genoeg heeft, heeft Exentri leren kaarthouders. Deze kaarthouders zijn nog compacter dan de Exentri portemonnees en perfect voor een avond uit. Exentri biedt dus volop keuze uit diverse modellen, kleuren en leersoorten.

Bestel Exentri portemonnees

De portemonnees van Exentri zijn een must-have voor wie niet graag een grote portemonnee meeneemt. Deze portemonnees zijn zowel een functioneel als stijlvol accessoire voor zowel heren als dames. Bestel een Exentri portemonnee naar keuze online op Travelbags.be en ervaar het gemak van deze compacte kaarthouders.