Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Herschel Supply Co. toilettassen

Met een toilettas van Herschel Supply Co. kunnen toiletartikelen overal georganiseerd mee naartoe. Een toilettas van Herschel is dan ook onmisbaar voor iedere reis!

Herschel toilettas kopen?

Het eigentijdse lifestylemerk Herschel Supply Co. heeft een rijke geschiedenis die teruggaat naar het begin van de 20e eeuw. In die tijd verhuist de Schotse familie Cormack naar het plaatsje Herschel in Canada. Dit kleine, Canadese dorp is waar generaties later de broers Jamie en Lyndon Cormack opgroeien. De oprichters van Herschel Supply Co. ontwikkelen in 2009 een tassencollectie die het dagelijkse leven en sportieve activiteiten een stuk makkelijker moeten maken. De eerste tassen zijn dan ook geïnspireerd op de tassen die bergsporters meenemen tijdens het beklimmen van bergen. Het sportieve uiterlijk en het functionele gebruiksgemak zijn twee kenmerken die Jamie en Lyndon dan ook in ieder ontwerp terug laten komen. Inmiddels is het hoofdkantoor gevestigd in Vancouver en bestaat de collectie uit tassen, reistassen, accessoires en toilettassen. De toilettassen van het merk staan garant voor kwaliteit en functionaliteit en hebben een sportieve, casual look.

Herschel Chapter toilettassen

Herschel Supply Co. maakt handige toilettassen die ideaal zijn voor op reis. De toilettassen zijn echter zo functioneel dat ze ook thuis in de badkamer gebruikt kunnen worden. Herschel noemt de toilettassen Chapter en Chapter Carry On, twee modellen die voldoende ruimte bieden aan diverse toiletartikelen. De toilettassen verschillen iets in vorm, maar wat functionaliteit betreft zijn ze gelijk. De grote toiletartikelen zoals shampoo en douchegel kunnen met gemak in het hoofdvak. Kleinere items zoals make-up en een tandenborstel passen perfect in het ritsvak op de voorkant. Het handvat maakt de toilettas eenvoudig mee te nemen. Een ander voordeel van een toilettas is het feit dat toiletartikelen gescheiden blijven van de rest van de bagage. Als een shampoofles of tube tandpasta onverwachts lekt, zijn kleren niet meteen vies. Eigenlijk is een toilettas van Herschel Supply Co. een onmisbaar accessoire voor op reis en thuis.

Shop Herschel Supply toilettassen online

De toilettassen van het Canadese merk Herschel Supply Co. worden gemaakt van duurzaam polyester waardoor ze eenvoudig te reinigen zijn en langdurig gebruikt kunnen worden. Kies uit de verschillende kleuren een exemplaar dat bij de persoonlijke smaak past en shop deze online op Travelbags.be.