JanSport Rugzakken

JanSport is in Amerika al lange tijd een enorm populair merk voor rugzakken, vooral onder studenten. In Nederland wordt JanSport ook steeds bekender en populairder, en daarom mogen de JanSport rugzakken natuurlijk niet ontbreken in het assortiment. JanSport staat bekend om de uitstekende kwaliteit en heeft daarom ook levenslange garantie op hun rugzakken! Welke kleur en welk model kies jij?

1 - 16 van 16 artikelen

Aanbevolen

JanSport

Het merk JanSport werd in 1957 opgericht in Seattle door Janice Lewis, Skip Yowell en Murray Pletz, alle drie met een andere achtergrond. Skip was een hippie en natuurliefhebber, Janice was een naaister en Murray was een ingenieur. Het verhaal begon toen Murray een ontwerpwedstrijd won met een verstelbaar aluminium frame voor rugzakken. Dit was het begin voor JanSport. Janice werd erbij betrokken en ontwierp het patroon voor het frame van de rugzak. De naam JanSport is afgeleid van Janice, omdat Murray had beloofd het merk naar haar te vernoemen als het een succes zou worden. Skip was vooral betrokken bij de verkoop, wat een groot succes werd, aangezien JanSport miljoenen rugzakken heeft verkocht en nog steeds verkoopt. JanSport richtte zich oorspronkelijk niet specifiek op studenten en scholieren met hun schooltassen, maar al snel werd het een populair merk onder studenten. Hierop speelde JanSport in door de Campus-rugzak te ontwikkelen, die later bekend werd als de Superbreak.

Rugzakken van JanSport

In de uitgebreide collectie van JanSport vind je een grote collectie aan rugzakken in verschillende kleuren en maten, met de Superbreak-serie als meest bekende. Deze iconische rugzak heeft als basis gediend voor alle nieuwe modellen van JanSport. De meeste rugzakken zijn voorzien van een laptopvak, waardoor je je laptop veilig kunt meenemen. Daarnaast zijn er modellen met extra voorvakken of zijvakken voor bijvoorbeeld je waterfles. Verken de collectie en ontdek de JanSport-rugzak die het beste bij jou past. Heb je je nieuwe rugtas gevonden? Dan kun je deze eenvoudig bestellen bij Travelbags.