9.5 86852 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Kofferriemen

  Kofferriemen

  Een kofferriem biedt net dat beetje extra bescherming aan een koffer en maakt deze uiterst herkenbaar.

  TSA FUNCTIE

  Een TSA (cijfer)slot is verplicht voor reizen naar de USA. Dit is een speciaal slot dat door de douane geopend kan worden, zonder dat ze de koffer open hoeven te breken.

  13 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  13 artikelen
  1 / 1

  Een kofferriem is een handig accessoire voor iedere reiziger. Deze in lengte verstelbare banden worden met een gesp vastgeklikt om de koffer en vervolgens op de juiste maat gemaakt. Zo is de koffer beschermd tegen openbreken of onverwachts openspringen in het vliegtuig of op de bagageband. Veel kofferriemen hebben een opvallende kleur of print en geven daardoor een herkenbare look aan iedere koffer. Zo is de koffer snel terug te vinden op de bagageband en kan de vakantie zo snel mogelijk beginnen.

  Kofferriemen met of zonder TSA slot

  Bij Travelbags.nl zijn diverse kofferriemen te verkrijgen met of zonder TSA slot. Een kofferriem met TSA slot is voornamelijk handig om de koffer nog veiliger te vervoeren. Deze riem heeft een slot met cijfercode die naar wens is in te stellen en indien nodig door de douane geopend kan worden. Vooral voor mensen die naar de Verenigde Staten reizen is een dergelijke riem aanbevolen. De meeste koffers hebben een geïntegreerd TSA-slot, maar gebruik een kofferriem met slot als de koffer geen geïntegreerd TSA-slot heeft. Het gebruik van een TSA-slot is namelijk verplicht in de VS en ook in steeds meer andere landen wordt dit verplicht gesteld. Het gebruik van dit slot voorkomt het beschadigen van de koffer als deze gecontroleerd moet worden. De douanier heeft namelijk een universele sleutel om het slot te openen. Zo kan er zorgeloos gereisd worden naar een verre bestemming en is persoonlijke bagage goed beveiligd onderweg.

  Bestel een kofferriem eenvoudig en snel online

  Bij Travelbags.nl zijn kofferriemen te vinden van allerlei bekende merken zoals SamsoniteDelsey en Travelite. Maak een keuze uit de verschillende kleuren en shop een riem met of zonder TSA-slot. Bestel deze online en reis zorgeloos de wereld rond. Een fijne vakantie gewenst!