9.5 86852 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Attache koffers

  De attaché koffer: voor al jouw documenten

  Een attaché koffer is een luxe koffer die vroeger vooral zakelijk gebruikt werd, maar tegenwoordig ook buiten het bedrijfsleven gretig aftrek vindt.

  Met een attaché koffer kun je veilig al jouw zakelijke documenten en persoonlijke items als een laptop vervoeren. Zo weet je zeker dat je jouw spullen niet beschadigd of kwijt raakt tijdens de reis. Attaché koffers zijn verkrijgbaar in verschillende modieuze en professionele designs. Ben je op zoek naar een traditioneel bruine of zwarte leren attaché koffer of ga je toch liever voor een modern, aluminium model van Rimowa? Bij Travelbags.be vind je altijd de attaché koffer waar je naar op zoek bent. 

  Veilig en praktisch

  Een attaché koffer is zeer praktisch, maar ziet er ook nog eens mooi uit. Attaché koffers zijn te herkennen aan hun statige, vierkante look. Ze worden gemaakt van hoogwaardige materialen als leer en aluminium en zijn vaak voorzien van een dubbel cijferslot. Zo zijn al jouw spullen optimaal beveiligd en kan er nooit iemand zomaar aan jouw eigendommen zitten. En mocht jouw koffer onverhoopt vallen, dan springt de koffer door het cijferslot ook niet meteen open. De binnenkant van een attaché koffer heeft veel handige opbergvakken voor jouw pen, paspoort of telefoon. De attaché koffers van Travelbags.be hebben een strak design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: van rood tot traditioneel zwart.

  Altijd de nieuwste modellen

  Travelbags.be heeft een ruime collectie attaché koffers van uitstekende kwaliteit. De koffers zijn van topmerken zoals Rimowa, Samsonite en Delsey. Jouw attaché koffer is eenvoudig online te bestellen, waarna deze zonder verzendkosten op het gewenste adres bezorgd wordt.