Attache koffers

Een attaché koffer is een luxe koffer die vroeger vooral zakelijk gebruikt werd. Met een attache koffer kun je veilig al jouw zakelijke documenten en persoonlijke items als een laptop vervoeren. Zo weet je zeker dat je jouw spullen niet beschadigd of kwijt raakt tijdens jouw (zaken) reis.

1 - 4 van 4 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Attaché koffers kopen?

Wat is een Attache koffer? Een Attache koffer is gemaakt om belangrijke documenten en je laptop te vervoeren. Een attachekoffer zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen. Vaak zijn Attaché koffers verkrijgbaar in het zwart of bruin leer. Tegenwoordig zijn er ook aluminium attache koffers verkrijgbaar. Uiteraard bieden wij meerdere merken aan en zijn de attache's verkrijgbaar in verschillende prijsklasses. Maak een keuze uit de Attaché koffers van de merken Dermata, Leonhard Heyden of Samsonite. 

Attaché koffers: Veilig en praktisch 

Een attaché koffer is zeer praktisch, maar ziet er ook nog eens mooi uit. Attaché koffers zijn te herkennen aan hun statige, vierkante look. Ze worden gemaakt van hoogwaardige materialen als leer en aluminium en zijn vaak voorzien van een dubbel cijferslot. Zo zijn al jouw spullen optimaal beveiligd en kan er nooit iemand zomaar aan jouw eigendommen zitten. En mocht jouw koffer onverhoopt vallen, dan springt de koffer door het cijferslot ook niet meteen open. De binnenkant van een attaché koffer heeft veel handige opbergvakken voor jouw pen, paspoort of telefoon. De attaché koffers in ons assortiment hebben een strak design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten.

Attache koffer online bestellen

Wij hebben een ruime collectie attaché koffers van uitstekende kwaliteit. De koffers zijn van topmerken! Wil je liever een harde of zachte koffer? Ontdek ons uitgebreide collectie koffers en ga onbezorgd op reis! Mocht je vragen hebben over een van onze attache koffers, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag!