Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Wat zijn de Lufthansa handbagage afmetingen?

Ontdek alles wat je moet weten over het meenemen van een ruimbagage koffer en handbagage koffer tijdens je vlucht met Lufthansa. Mag je bij een vlucht met Lufthansa een handbagage koffer meenemen? Zeker mag dat! Maar hoe groot mag je handbagage dan exact zijn? En wat is het maximale gewicht van een handbagage koffer? Lufthansa hanteert een aantal regels voor het reizen met zowel handbagage en ruimbagage. Lees mee om te voorkomen dat je voor verrassingen komt te staan. 

Lufthansa handbagage: gewicht, afmetingen en regels

Wanneer je vliegt met de Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa, mag je een handbagage koffer met een maximale afmeting van 55 cm x 40 cm x 23 cm meenemen. Daarnaast is het ook toegestaan om 1 extra tas met een maximale afmeting van 30 cm x 40 cm x 10 cm mee te nemen aan boord. Deze tas moet wel onder de stoel voor je geplaatst worden tijdens de vlucht. Hiervoor is een underseater ideaal. 

Afmetingen Lufthansa handbagage koffer:

  • Maximale afmeting: 55 cm x 40 cm x 23 cm 
  • Maximaal gewicht: 8 kg
  • Aantal stuk: 1 handbagage koffer + 1 tas

Naast het meenemen van een handbagage koffer aan boord van je vlucht met Lufthansa, mag je ook 1 kleine tas met een maximale afmeting van 30 cm x 40 cm x 10 cm meenemen.