Zwarte koffers

Ben je op zoek naar een nieuwe koffer? Wij hebben een prachtige collectie zwarte koffers online van verschillende merken. Je vindt in ons harde zwarte koffers en zachte koffers in alle prijsklasses.

73 - 108 van 437 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Zwarte koffers: stijlvol en tijdloos  

De zwarte koffer is er een die je jarenlang met je kan meenemen. Dit komt doordat het model niet alleen stijlvol, maar ook tijdloos is. Bovendien is de zwarte koffer voor zowel mannen als vrouwen te gebruiken. Bij Travelbags vind je zwarte koffers in allerlei verschillende soorten en formaten. Voor elke reis is er wel een zwarte koffer te vinden. Ontdek de zwarte koffers van topverkopers als CarryOn, Samsonite, Suitsuit en American Tourister. Met de nieuwste technieken bieden deze merken een optimaal gebruiksgemak.   

Welk formaat moet jouw zwarte koffer hebben?  

In ons assortiment vind je voor elke reis een geschikte zwarte koffer. Zwarte koffers zijn te verkrijgen in handbagage, kleine, middelgrote en grote modellen. Handbagage zwarte koffers bieden ruimte voor het hoognodige en zijn daarom ideaal voor een reis van maximaal drie dagen. Meestal mogen handbagage zwarte koffers mee aan boord van een vliegtuig, maar de regels verschillen per luchtvaartmaatschappij. Kleine zwarte koffers bieden iets meer ruimte en zijn daarom te gebruiken voor vakanties van maximaal één week. Middelgrote zwarte koffers bieden aardig wat ruimte, en worden doorgaans gebruikt voor vakanties van drie weken; ideaal voor de zomervakantie. Grote zwarte koffers hebben plek voor een hele garderobe, en zijn de perfecte metgezel voor langere reizen. Daarnaast kun je de grote zwarte koffer makkelijk met meerdere personen gebruiken. Op onze uitgebreide adviespagina lees je meer over welk formaat het beste bij jouw reis past.  

Harde en zachte zwarte koffers  

In ons assortiment vind je zowel harde, als zachte zwarte koffers. Welke koffer het beste bij je reis, hangt af van welk vervoersmiddel ze gebruikt. Harde zwarte koffers zijn stevig en beschermen bagage tegen harde stoten. Ze zijn ideaal voor vliegvakanties, omdat er op het vliegtuig vaak hardhandig met bagage wordt omgegaan. Harde zwarte koffers worden meestal gemaakt van polycarbonaat. Deze stof is nagenoeg onbreekbaar en wel 250 keer sterker dan glas.  Zachte zwarte koffers zijn flexibel, en kunnen zich makkelijk in vorm aanpassen. Ze zijn goed te gebruiken tijdens een lange auto of busrit, omdat ze zonder moeite in een volle achterbak passen. Zachte zwarte koffers worden meestal gemaakt van flexibele stoffen, zoals polyester. Wil je meer weten over de verschillen tussen harde en zacht koffers? Neem dan een kijkje op onze adviespagina voor meer informatie.  

Zwarte koffers koop je bij Travelbags  

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over de zwarte koffer? Dan kun je hem binnen 30 dagen retourneren. Heb je een vraag over een specifieke zwarte koffer, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte zwarte koffer. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels. Hier kun je de zwarte koffer eerst uitproberen, voordat je een keuze maakt. Succes met shoppen!