Laptop hoezen

Op zoek naar een laptop hoes om jouw laptop te beschermen? Een laptop hoes beschermt jouw laptop of iPad tegen krassen en vuil. Ook is een laptop hoes ideaal voor wanneer je je laptop in de hand wil meenemen. Ontdek de uitgebreide collectie laptop hoezen van onder andere Burkely, Case Logic en Samsonite online bij Travelbags.be.

109 - 132 van 132 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Laptop hoes kopen?

Neem je laptop veilig en beschermd mee in een praktische laptop hoes. Een laptop hoes is niet alleen praktisch om bij je te dragen, het beschermd je laptop ook tegen vuil en krassen. In onze collectie is een ruim assortiment laptop hoezen of laptop sleeves verkrijgbaar van verschillende topmerken. Een laptop hoes is verkrijgbaar in een zakelijke, sportieve of stijlvolle uitstraling. Het is maar net waar jouw voorkeur naar uit gaat! 

Welke laptop hoes moet ik kopen?

De laptophoezen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Het is daarom erg belangrijk om van te voren het formaat van je laptop te weten. Op basis hiervan kun je bepalen hoe groot jouw laptop hoes of sleeve moet zijn. Wil je weten hoe je een laptop moet opmeten? Wij vertellen op onze uitgebreide laptop advies pagina alles over het opmeten van je laptop. Daarnaast geven wij meer advies over het vinden van de juiste laptop of laptopsleeve. Een laptop hoes is vaak voorzien van een gewatteerd binnenvak om je laptop in te beschermen. Daarnaast heeft een laptop hoes niet heel veel extra opbergruimte voor grotere, persoonlijke eigendommen. Enkele hoezen hebben een apart voorvak waar je je sleutels, portemonnee of telefoon in op kan bergen. Wil je meer meenemen naar je zakelijke afspraak, werk of school? Maak dan je keuze uit een laptoptas, laptop rugzak of laptop schoudertas

Laptophoes online kopen 

Topmerken als Case Logic, Castelijn en Beerens, Plevier en Samsonite hebben een uitgebreide collectie laptop hoezen. Deze hoezen voor je laptop zijn verkrijgbaar in verschillende materialen. Of je nu voor een leren laptop hoes of een polyester laptophoes gaat: je vindt ongetwijfeld je favoriete metgezel in onze collectie. Heb jij een vraag over een bepaalde laptophoes? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag met het beantwoorden van je vragen! Een ding is zeker: met een laptop hoes kom je ongetwijfeld goed voor de dag tijdens je zakelijke afspraak! Veel plezier met shoppen!