9.5 81471 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Trolleys Lipault

  Lipault trolleys

  Lipault verovert in een hoog tempo de harten van vrouwen wereldwijd. Het Franse merk maakt modieuze trolleys die gezien mogen worden!

  BUITENKANT

  Hard
  + Optimale bescherming van de inhoud
  + Goed bestand tegen vocht & water
  - Materiaal is weinig flexibel (lastig opbergen)

  Zacht
  + Vaak lichter dan harde koffers
  + Extra vakken voor o.a. tickets
  + Flexibel materiaal (makkelijker opbergen)
  - Inhoud wordt minder goed beschermd
  - Minder goed bestand tegen vocht en water
  AANTAL WIELEN

  De wielen onder uw trolley zorgen er voor dat u uw trolley niet hoeft te tillen. Bij 2 wielen kantelt u de trolley achterover om deze te vervoeren. Een trolley met 4 wielen is wendbaar en kunt u rechtop laten staan om te vervoeren, dit kan bijv. handig zijn wanneer u reist met een trein of bus, maar ook wanneer u uw rug of armen minder wilt of kunt belasten.
  INHOUD

  0 - 30 liter
  Geschikt als handbagage of voor een korte trip

  31 - 60 liter
  Geschikt voor een weekend weg tot een midweek

  61 - 90 liter
  Geschikt voor een vakantie van 1-2 weken

  91 - 120 liter
  Geschikt voor een vakantie van 2-3 weken

  120 liter
  Geschikt voor een rond- of wereldreis (> 3 weken)
  HOOGTE

  Handbagage t/m 56cm: Deze trolleys zijn geschikt als handbagage.

  57 t/m 67 cm: Kleine tot middelgrote trolleys die gebruikt kunnen worden voor korte vakanties geschikt voor 10-15 kg bagage.

  68 t/m 76 cm: Middelgrote tot grote trolleys, kunnen gebruikt worden voor 1,5 - 3 weken vakantie en zijn geschikt voor 15-20 kg bagage.

  77 t/m 87 cm: Grote trolleys, voor lange reizen en meer dan 20 kg bagage.
  b>AANBEVOLEN VOOR

  Dit filter kan helpen om te bepalen hoe groot een trolley moet zijn qua volume of afmetingen

  Weekendtrip
  Voor een weekend weg tot een midweek heeft u voldoende aan een koffer tot 60 liter

  (Zomer-)vakantie
  Voor een vakantie van 2 tot 3 weken is een trolley tussen de 60 en 90 liter voldoende.

  Wereldreis
  Ga je lang op reis (meer dan drie weken) dan adviseren wij een trolley van meer dan 90 liter
  MATERIAAL

  Het materiaal bepaald in grote mate het gewicht van de trolley, daarnaast zit er verschil in de kwaliteit van het materiaal.

  Harde trolleys
  Beste kwaliteit: Aluminium, Curv, Polycarbonaat en Tegris
  Lichtst: Curv, Tegris, Polycarbonaat
  Minste kwaliteit: ABS

  Zachte trolleys
  Beste kwaliteit: Polyester, Leer
  Lichtst: Nylon, Polyester
  Minste kwaliteit: PU
  Actieve filters:
  wis alle filters

  Saai is een woord dat bij het Franse merk Lipault absoluut niet voorkomt. Het merk maakt namelijk alleen maar modieuze fashion-accessoires die ook nog eens erg praktisch zijn. Handige tassen, koffers en trolleys, maar dan met een prachtige, vrouwelijke look zijn dan ook allemaal onderdeel van het assortiment van Lipault. Reizen in stijl? Geen enkel probleem met een trolley van het Franse merk!

  Vrouwelijke trolleys

  Lipault combineert Franse stijl met rasechte expertise op het gebied van bagage. Het merk is onderdeel van marktleider Samsonite en wordt ook wel het zusje van dit merk genoemd. Door deze twee aspecten combineren kan Lipault het beste uit ieder design halen. Daarom is ieder item uit de collectie van de hoogste kwaliteit en uiterst licht in gewicht. Het is dan ook geen enkel probleem om verschillende outfits mee te nemen, om zo ook op vakantie de show te stelen. De trolleys zijn flexibel en geven mee, waardoor meer bagage kan worden meegenomen. Een trolley van Lipault is al een echte eyecatcher op zich. Ze worden dan ook gemaakt van prachtige, duurzame materialen zoals nylon en vinyl. Het materiaalgebruik draagt bij aan de chique uitstraling en roepen voor stijl op waarmee destijds de Parijse vrouwen naar de Rue de Vaurigard werden gelokt. Het verfijnde design met de elegante vormen is terug te zien in de handbagagekoffers, de businesskoffers en de ruime trolleys voor langere reizen die speciaal voor de modebewuste vrouw zijn ontworpen.

  Lipault trolleys online shoppen

  Laat het maken van chique, functionele trolleys maar aan Lipault over. De trolleys van Lipault zijn namelijk om verliefd op te worden! Het vrouwelijke merk speelt als geen ander met kleuren en designs. Nog een geliefd aspect van de trolleycollectie is de aangename verhouding tussen prijs en kwaliteit. Zo kan er van trolley of tas worden gewisseld zoals dat met de dagelijkse outfit wordt gedaan. Bekijk de verschillende modellen en kleuren en bestel vandaag nog een prachtexemplaar op Travelbags.be.