Michael Kors Tassen

Een tas uit de Michael Kors collectie is een musthave voor de echte fashionista die oog heeft voor stijl en detail. Michael Kors heeft een prachtige en stijlvolle collectie tassen.

37 - 53 van 53 artikelen

Aanbevolen

Michael Kors tassen collectie

Michael Kors is sinds 1981 een begrip in modewereld. De Amerikaanse ontwerper Michael Kors maakt prachtige, stijlvolle tassen, portemonnees en meer.

De nieuwste Michael Kors tassen

Het wereldberoemde merk Michael Kors is bekend bij zowel mannen als vrouwen. Met gevoel voor trends en stijl weet het merk de mooiste items te creëren voor de modebewuste man en vrouw. Naast een totaalcollectie aan kleding heeft het merk ook prachtige, stijlvolle tassen in de collectie zitten. Voor een stijlvolle handtas, schoudertas of crossbody tas kun je terecht bij het merk. De populaire collectie tassen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn afgewerkt met stijlvolle details. De collectie wordt gekenmerkt door de minimalistische designs, zilveren of gouden details en natuurlijk het kenmerkende MK logo. Kies een favoriete tas uit de Mercer of Jet Set Travel serie van Michael Kors.

Shop een Michael Kors tas online

Een handtas, schoudertas, clutch of crossbody tas van Michael Kors mag uiteraard niet ontbreken in de collectie van de modebewuste vrouw. Bekijk de uitgebreide collectie online en shop een Michael Kors tas waarmee je stijlvol voor de dag kan komen. Veel plezier met shoppen!