Micmacbags

Micmacbags laat zich inspireren door de avontuurlijke en uitdagende leefstijl van de Micmac indianen. De inspiratie wordt letterlijk en figuurlijk overal vandaan gehaald. Van portemonnees tot handtassen en van schoudertassen tot laptoptassen: in de collectie van Micmacbags is er ongetwijfeld een stijlvolle tas te vinden. De Micmacbags tassen zijn gemaakt van leer en worden onder de juiste omstandigheden geproduceerd in India. Ontdek de veelzijdige collectie tassen van Micmacbags online bij Travelbags.be.

73 - 108 van 148 artikelen

Aanbevolen

Voor 23:59 besteld, dinsdag in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Micmacbags tassen

Laat je inspireren door de wereld om je heen, dat is de gedachte die Micmacbags in iedere collectie weet door te vertalen naar een prachtige collectie tassen. Micmacbags is opgericht in 1953 door een grote inspiratiebron: de Micmac Indianen. Niet alleen de merknaam is hier naar vernoemd, ook de tassen werden hierdoor geïnspireerd. Inmiddels heeft het merk een switch gemaakt naar de huidige manier van leven. De inspiratie van de tassen wordt gehaald uit nieuwe locaties over heel de wereld. Dit wordt doorvertaald naar een prachtige collectie tassen. De tassen van Micmacbags zijn avontuuurlijk, uitdagend en stijlvol tegelijk. De collectie van Micmagbags bestaat onder andere uit handtassen, schoudertassen, rugzakken, crossbody tassen en portemonnees. 

Tassen van Micmacbags kopen

De Micmacbags collectie wordt onder goede (arbeids)omstandigheden geproduceerd in India. Het merk gelooft er in dat de tassen alleen gemaakt kunnen worden als je goed voor de medewerkers zorgt. Dit betekent dat er wordt geproduceerd onder goede arbeidsomstandigheden, zoals eerlijk loon, veilige werkomgeving en normale arbeidstijden. De tassen van Micmacbags zijn ideaal voor elke gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een avondje uit, een dagje shoppen of naar het werk: in de collectie van Micmacbags is er ongetwijfeld een favoriet te vinden! De Micmacbags tassen worden gemaakt van de beste leersoorten. De tassen hebben een authentieke en stijlvolle uitstraling. 

Micmacbags online kopen bij Travelbags.be

Ben jij op zoek naar een stijlvolle en authentieke tas? Ontdek dan de veelzijdige collectie tassen van Micmacbags! De tassen hebben een stijlvolle uitstraling en zijn ideaal voor elke gelegenheid. Kies een tas uit deze collectie en ga net zoals Micmacbags het avontuur aan! Veel plezier met shoppen!