Montblanc

Montblanc staat nog altijd bekend om de luxe schrijf- en lederwaren. In 1906 is het merk begonnen met de welbekende Meisterstück vulpen. Tot de dag vandaag zijn luxueze, exclusieve lederwaren terug te vinden in de collectie van Montblanc. Geschikt voor iedereen die van kwaliteit en elegantie houdt, een oog voor detail heeft en graag met exclusieve, elegante producten op reis gaat. 

1 - 21 van 21 artikelen

Aanbevolen

Montblanc collectie

Het Duitse merk Montblanc is opgericht in 1906 door de Hamburgse bankier Alfred Nehamias. Het merk is bekend geworden door de vulpen, wat na een aantal naamsveranderingen pas in 1910 onder de naam Montblanc werd verkocht. In 1983 werd door het merk zelfs de duurste vulpen ooit verkocht en is ook opgenomen in het Guinness Book of Records. Deze vulpen werd op de markt gebracht in goud van 18 karaat. Enkele jaren later werd de collectie uitgebreid met lederwaren accessoires zoals pennenzakken, notitieboekjes, horloges, maar ook koffers, tassen, portemonnees en bijbehorende reisaccessoires.

De exclusieve producten van Montblanc

De exclusieve collectie van Montblanc bestaat uit koffers, trolleys, portemonnees, laptop rugzakken en bijbehorende reisaccessoires. Wie stijlvol op reis wil, zit met een item uit de collectie van Montblanc goed! Dit premium merk weet als geen ander een exclusieve collectie te ontwikkelen van hoogwaardige kwaliteiten en lederen afwerkingen. Op reis met Montblanc is geen probleem. Naast een uitgebreide collectie koffers, heeft het merk onder andere exclusieve leren laptoptassen, toilettassen en zelfs paspoorthouders in de collectie. Een kenmerkende serie van Montblanc is de Meisterstuck collectie. Deze collectie is speciaal voor de zakelijke reiziger.

Montblanc collectie online bestellen

Maak kennis met Montblanc en ervaar de exclusiviteit van het merk en ervaar de hoogwaardige kwaliteit het merk. Bestel een tas, koffer of reisaccessoire uit de collectie van Montblanc en ga stijlvol op pad.