Kleurrijke Mywalit portemonnees

Helemaal van deze tijd zijn de praktische en kleurrijke portemonnees van Mywalit. Zeker een must voor iedere modebewuste reiziger. Koop jouw kleurrijke Mywalit portemonnee bij Travelbags.be.

1 - 36 van 39 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Mywalit collectie

Het van oorsprong Italiaanse merk Mywalit is opgericht in 2005 in de stad Lucca, Italië. De eerste winkel van dit merk was te vinden in een oud Romeins Amfitheater in het centrum van Toscane. Daarna werd het merk als snel wereldwijd verkocht. In het begin richtte het merk zich volledig op het maken van portemonnees en portefeuilles in verschillende kleuren. Inmiddels bestaat de collectie van Mywalit naast portemonnees ook uit tassen, reisaccessoires en schrijfmappen.

Mywalit portemonnees: kleurrijk en hoge kwaliteit

Het merk Mywalit staat voor kleur, fun en creativiteit. Door het opvallende kleurgebruik zullen de portemonnees zeker opvallen. De kleurencombinaties die gedurfd zijn, aandacht voor detail en het gebruik van de beste soorten leer, zorgen voor een individueel design en uitmuntende kwaliteit van de Mywalit portefeuilles. Op dit moment zijn de portemonnees en tassen zeer geliefd onder modebewuste reizigers, aangezien ze beschikken over een praktische indeling waarin met gemak persoonlijke eigendommen als een paspoort, geld en pasjes opgeborgen kunnen worden.

Jouw Mywalit portemonnee bestel je gemakkelijk bij Travelbags.be

Een hippe Mywalit portemonnee bemachtigen? Portemonnees van Mywalit zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren verkrijgbaar voor zowel mannen als vrouwen. Een kleurrijke portemonnee van dit merk zal je zeker opvrolijken. De Mywalit portemonnees zijn eenvoudig te vinden en te bestellen op Travelbags.be. Wanneer je de favoriete Mywalit portemonnee bij Travelbags bestelt voor 23:59 uur, dan wordt de portefeuille dezelfde dag nog verzonden. Dit betekent dat je de bestelling de volgende werkdag al thuis kunt verwachten. Toch nog een vraag over Mywalit? Aarzel niet, maar neem contact op met onze klantenservice die je graag te woord zal staan.