Napapijri reistassen

Op zoek naar een innovatieve en stijvolle reistas? Dan ben je bij Napapijri op het goede adres! De reistassen van Napapijri zijn perfect om mee te nemen op reis omdat ze genoeg ruimte bieden voor al je benodigdheden en ook nog superhandig zijn. Bekijk de collectie reistassen van Napapijri bij Travelbags!

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Napapijri
Inhoud (liters)
Geschikt voor aantal kg
Prijs
Kleur
Materiaal

1 - 5 van 5 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Napapijri: een duurzame toekomst

Napapijri is in 1987 opgericht door een Italiaanse fabrikant van reistassen die een innovatieve en stijlvolle kijk had op outdoor kleding. Dit werd geïnspireerd op de avonturen van de ontdekkingsreizigers en begon met het ontwerpen van een tas. Napapijri hanteert een ontwerpfilosofie waarbij ze geloven dat duurzaamheid de drijvende kracht is achter creativiteit, innovatie en verantwoorde belangenbehartiging van zowel de drager als de wereld. Het merk garandeert duurzame en ethische productie door middel van traceerbaarheid van de collecties.

De reistassen van Napapijri

De stevige Napapijri reistassen zijn perfect om mee te nemen voor reizen van een weekend weg tot een week en bieden genoeg ruimte voor je kleding, een toilettas en andere spullen die je nodig hebt op reis. De reistassen zijn opgedeeld in een groot hoofdvak met een vakje binnenin waar je bijvoorbeeld reispapieren in mee kan nemen. Daarnaast zijn ze voorzien van handvatten zodat de reistassen gemakkelijk mee te nemen zijn.

Napapijri bij Travelbags

De reistassen van Napapijri zijn in verschillende kleuren en formaten verkrijgbaar zodat er altijd een geschikte tas voor jou is! Bekijk de hele Napapijri collectie bij Travelbags voor alle tassen van dit innovatieve merk.