Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Logo 1

Oordopjes

Ben je op zoek naar oordopjes voor tijdens het vliegen? Dan ben je bij Travelbags aan het juiste adres. Dankzij oordopjes kun je genieten van een stille vlucht én voorkomt het oorpijn tijdens het vliegen. Begin je reis goed en bestel je oordopjes snel online.

Prijs
1515
ae-directe-categorie
1 artikelen
Meest verkocht

Voor 22.59 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 39,-

Gratis retour

Oordopjes kopen?

Wanneer je met het vliegtuig op vakantie gaat, zijn oordopjes meestal niet het eerste waar je aan denkt. Het meenemen van de juiste koffer, de geschikte kleding en alle benodige reispapieren komen vaak op de eerste plek te staan. Maar wat als wij jou vertellen dat oordopjes voor tijdens de vlucht ideaal zijn? Oordopjes zorgen er namelijk niet alleen voor dat je rustig van je vlucht kunt genieten (dus geen gehuil of ander geluid waar je last van kunt hebben), maar oordopjes zorgen er ook voor dat je geen tot nauwelijks last krijgt van oorpijn.

Fijne vlucht dankzij oordopjes

Tijdens het opstijgen van het vliegtuig of tijdens het vliegen zelf kun je druk op je oren ervaren, wat soms over kan gaan in een vervelende oorpijn. Dit heeft te maken met de druk in het vliegtuig, wat een weerslag geeft op je trommelvlies. Natuurlijk is dit niet fijn, vooral wanneer je nog een lange vlucht voor de boeg hebt. Door het dragen van de juiste oordopjes/gehoorbescherming kun je dit vervelende gevoel tegen gaan en kun je comfortabel van je vlucht genieten. De oordopjes van Samsonite en Herschel bieden daarbij de uitkomst, die jij bij Travelbags in de webshop kunt bestellen.

Bestel oordopjes bij Travelbags

Stap jij binnenkort op het vliegtuig voor een vakantie of een zakenreis? Bestel dan jouw oordopjes bij Travelbags en je hebt geen last meer van omgevingsgeluiden en oorpijn. Vandaag besteld, is vandaag verzonden en wij doen er alles aan om jouw bestelling de eerstvolgende werkdag af te leveren.