Pick & Pack Schooltassen

Vrolijke, stoere en lieve schooltassen voor de allerkleinsten vind je in de collectie van Pick & Pack. De kinderrugzakken van Pick & Pack zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes en zijn ideaal om te gebruiken als schooltas! De schooltassen bieden voldoende ruimte voor het meenemen van alle schoolspulletjes voor de allerkleinsten! 

1 - 36 van 40 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Pick & Pack schooltas kopen? 

Vrolijke schooltassen met een lieve print voor meisjes en stoere prints voor jongens. Pick & Pack heeft voor de allerkleinsten de leukste schooltassen in de collectie. Het Zweedse merk is in 2008 begonnen met het ontwikkelen van rugzakken voor kinderen. Met een uitgebreide collectie aan schooltassen wist het merk al snel de markt te veroveren. Inmiddels is de collectie naast rugzakken ook uitgebreid met koffers en grotere rugzakken voor basisschool kinderen. Elk kind wil natuurlijk een leuke kinderrugzak of kindertas om mee te nemen naar school, een dagje spelen of naar de creche. En deze moet natuurlijk zelf gedragen worden. Daarom zijn de schooltassen van Pick & Pack compact en hebben een perfect draagcomfort. 

Kinderrugzakken en schooltassen van Pick & Pack

Pick & Pack weet goed in te spelen op de wensen en behoeften van de allerkleinsten. Van trendy prints tot aan seizoenskleuren zijn terug te vinden in de collectie van de tassen. Zelfs tassen met 3-D vormen van verschillende dieren vind je terug in de collectie. Of je nu op zoek bent naar een kinderrugzak of schooltas voor je zoon en/of dochter, in de collectie van Pick & Pack is er ongetwijfeld een favoriet te vinden! Ook aan het gebruik van materiaal wordt gedacht. De tassen kunnen tegen een stootje en vuil. De schooltassen bieden voldoende ruimte voor het meenemen van de dagelijkse benodigdheden van de allerkleinsten. Een drinkbeker, lunchtrommel en een stuk fruit past precies in de schooltas. Ook voor een dagje spelen of logeren kan de schooltas prima gebruikt worden. 

De leukste kinderschooltas van Pick & Pack

De leukste (dieren) kinderrrugzakken vind je in de collectie van Pick & Pack! Van lieve prints tot aan dieren prints en stoere rugzakken, shop je nieuwe schooltas van je zoon en/of dochter online bij Travelbags.be.