Piquadro rugzakken

Een Piquadro rugzak is de perfecte tas voor mannen en vrouwen die op zoek zijn naar een tijdloze, kwalitatieve rugtas. 

1 - 24 van 24 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Piquadro rugzakken collectie

Een rugzak van Piquadro staat symbool voor Italiaans gevoel voor stijl. Het merk maakt al sinds 1987 prachtige lederwaren van uitmuntende kwaliteit. Het begon allemaal toen Marco Palmieri, destijds een 22-jarige student, Piquadro opricht. In die tijd maakte het bedrijf lederwaren voor derde partijen. Na 10 jaar produceren voor de meest prestigieuze, Italiaanse, luxe lederwarenbedrijven besluit het merk om eigen collecties te produceren en verkopen. Design, functionaliteit en technologie zijn hierbij aspecten die de lederwaren van Piquadro onderscheiden van de rest. Deze drie aspecten zijn duidelijk terug te zien in de tassen, laptoptassen, trolleys, accessoires en rugzakken die het merk maakt. Dit maakt de rugzakken van piquadro perfect voor dagelijks gebruik naar school of werk.

Leren rugzakken

De Piquadro rugzakken worden gemaakt van hoogwaardige leersoorten. Bij iedere rugzak speelt het merk opnieuw met dit klassieke materiaal, wat telkens zorgt voor een vernieuwende look. Het leer wordt zorgvuldig gesorteerd en door echte vakmannen en -vrouwen bewerkt tot de prachtige rugzakken die in de collectie te vinden zijn. Daarbij wordt niet alleen gedacht aan een prachtige uitstraling, ook het interieur is tot in de details doordacht. In iedere rugzak is dan ook ruimte voor een laptop en/of tablet. Ook is er ruimte voor het meenemen van documenten en andere zakelijke of persoonlijke eigendommen. Niet voor niets zijn de Piquadro rugzakken zo geliefd als zakelijke tas. Er is voor iedere zakenman of -vrouw genoeg keuze uit verschillende modellen. Zo zijn er strakke, minimalistische modellen voor vrouwen en stoere tassen voor mannen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende, tijdloze, stijlvolle kleuren zoals cognac, blauw en zwart. Diverse rugtassen zijn afgewerkt met kenmerkende, blauwe lijnen. Deze rugzakken zijn onderdeel van de populaire Blue Square serie van Piquadro. De tassen bieden een optimaal draagcomfort dat perfect in balans is met het elegante design.

Bestel een Piquadro rugtas online

De Piquadro backpacks zijn uiteraard verkrijgbaar op Travelbags.be. Naast de leren rugzakken heeft het merk enkele polyester rugtassen in de collectie. Deze hebben een sportieve uitstraling maar voldoen aan dezelfde kwaliteitseisen die het Italiaanse merk hanteert. Bekijk de collectie en kies een ideale businesspartner voor iedere dag. Bellissimo!