Roncato koffers

Bij Travelbags vind je een grote collectie Roncato trolleys en koffers. Wat maakt Roncato koffers zo uniek? Allereerst is Roncato een van de weinige producenten die de koffers, trolleys en reistassen produceert in Europa.

1 - 36 van 116 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Roncato

Roncato is een Italiaans merk dat gespecialiseerd is in het produceren van kwalitatief hoogwaardige bagage en reisaccessoires. Het bedrijf heeft meer dan 70 jaar ervaring in de productie van reisartikelen en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een wereldwijd bekend merk. Roncato ontwerpt niet alleen de producten in Italië, alle producten worden hier ook geproduceerd. Zo koop jij een Roncao koffer van hoge kwaliteit door Italiaans vakmanschap waar je jaren van zult genieten.

Roncato koffers: Italiaans vakmanschap

Het Italiaanse merk Roncato maakt hun koffers in Italië wat goed te zien is. Stijlvolle koffers zijn gemaakt met Italiaans vakmanschap. Dit maakt dat de koffers niet alleen beschikken over Italiaans design maar ook een hoge kwaliteit hebben. De uitgebreide koffer collectie heeft heel veel verschillende modellen en kleuren, zo vind jij de koffer die bij jou en je reist past. Ga je veel een handbagage koffer voor een korte reis of voor een ruimbagage koffer voor een lange reis? Heb je liever een koffer met een harde of een zachte schaal? Kortom, de Roncato koffer collectie heeft voor ieder wat wils!

Roncato koffers online bij Travelbags

Heb je de koffer gevonden die bij jouw past? Bestel deze dan eenvoudig bij Travelbags. Heb je toch nog een specifieke vraag of advies nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag!