Sticky Lemon

Stoer en zoet, dat zijn de tassen van Sticky Lemon! Voor alle kids die van kleur houden, zijn de rugtassen van Sticky Lemon in vrolijke kleuren ideaal.

1 - 20 van 20 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Sticky Lemon collectie

De merknaam Sticky Lemon klinkt speels, de tassen zijn het ook! Dit jonge, Nederlandse merk ontwikkeld namelijk gave rugzakken voor kleine avonturiers. Het strakke design heeft een moderne, opvallende touch. De rugzakken hebben namelijk een vierkant model en zijn verkrijgbaar in een effen kleur. Iedere tas heeft echter een gekleurde hoek rechtsonder. De tassen kunnen worden versierd met speelse broches in de vorm van citroenen, fietsen, dobbelstenen of andere vrolijke vormen maar dit is niet per se nodig. De rugtassen van Sticky Lemon creëren namelijk ook zonder broches een wow-effect dankzij hun opvallende design en de vrolijke kleurencombinaties. De tassen kunnen nonchalant in de hand gedragen worden dankzij de handvatten aan de bovenkant, maar kunnen natuurlijk ook comfortabel op de rug worden gedragen door de in lengte verstelbare schouderbanden. Zo kan de rugtas ook worden aangepast wanneer het kind een groeispurt heeft en kan hij of zij jarenlang gebruik maken van zijn of haar favoriete schooltas.

Vrolijke schooltassen

De collectie van Sticky Lemon is online verkrijgbaar op Travelbags. Kinderen kunnen kiezen uit een kleine of grote rugtas in allerlei verschillende kleurencombinaties. De kleine schooltassen passen goed bij kleintjes die voor het eerst naar school of naar de peuterspeelzaal gaan. De grotere rugzakken zijn geschikt voor kinderen die al langer naar school gaan en af en toe huiswerk of een gymtas mee moeten nemen. De rugzakken zijn dan ook erg praktisch voor het meenemen van de essentiële schoolspullen zoals een etui, schrift, lunchbox of drinkfles. Shop de collectie en kies voor een vrolijke Sticky Lemon rugzak die zeker de show zal stelen tussen alle vriendjes en vriendinnetjes!