Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Logo 1

Travelbags koffers

De koffers van Travelbags zijn ideaal als handbagage. Deze compacte koffers bieden alles wat nodig is voor een onbezorgde vakantie.

1 - 14 van 14 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

DUURZAAM
DUURZAAM

Ontdek de uitstekende, lichtgewicht Travelbags koffers

Travelbags.be is de specialist in koffers en tassen en weet als geen ander wat klanten zoeken in een koffer. Deze kennis is de basis voor de Travelbags Cabin Ok trolley die in 2016 werd ontwikkeld en aan de collectie is toegevoegd. Deze handbagagekoffer is een samenstelling van allerlei handige elementen en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Travelbags handbagage koffer

Het compacte formaat voldoet aan de IATA-norm voor handbagage. Deze norm werd in 2015 vastgesteld door brancheorganisatie International Air Transport Association (IATA). Alle vliegmaatschappijen die bij de organisatie zijn aangesloten, hanteren deze norm. Een koffer met het IATA Cabin OK-label mag dan ook zeker worden meegenomen als handbagage bij de aangesloten vliegmaatschappijen. Ondanks het compacte formaat heeft de Travelbags koffer meer dan genoeg ruimte om allerlei persoonlijke items mee te nemen. Deze koffer kan dan ook prima gebruikt worden wanneer er alleen met handbagage gereisd wordt. Neem de Cabin Ok mee tijdens een korte citytrip of een weekend weg. Pak de koffer in en verdeel bagage over de diverse vakken. Dankzij de pakriemen blijft bagage stevig op de plek en komt het georganiseerd op de plek van bestemming aan. Al deze aspecten maken de Travelbags koffer een ideale metgezel voor de frequente reiziger.

Shop de Travelbags Cabin Ok koffers online op Travelbags.be

De Travelbags trolleys zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. De hardschalige variant, gemaakt van sterk ABS, is verkrijgbaar met twee of vier wielen. In 2017 voegde Travelbags ook de zachte versie van de Cabin Ok trolley toe aan het assortiment. Zowel de zachte als de hardschalige koffers zijn voorzien van een geïntegreerd cijferslot, zodat bagage niet gestolen kan worden tijdens de reis. Kies voor een zachte of hardschalige trolley en maak een keuze uit de diverse kleuren. Bestel de Travelbags Cabin Ok koffer online op Travelbags.be en ga zorgeloos op vakantie. Veel plezier met shoppen!