Travelite Next

Ontdek de stijlvolle Next serie van Travelite, een serie waarin kwaliteit en design samenkomen. Met je nieuwe aluminium koffer van Travelite ben jij klaar voor je volgende avontuur. 

1 - 11 van 11 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Travelite

Het merk Travelite is opgericht in 1949, door de Hamburgse ondernemers Anna en Gerhard Winkler. Het merk ontwikkelde zich snel dankzij de voortdurende ontwikkeling van innovatieve producten. In 1969 trad de tweede generatie tot het bedrijf toe en sloeg het merk haar vleugels uit naar andere landen. Momenteel heeft de derde generatie de leiding over het bedrijf. Ondanks de vele ontwikkelingen die het merk gedurende haar bestaan heeft doorgemaakt, is het steeds trouw gebleven aan haar principes en heeft het steeds veel waarde gehecht aan flexibele innovatie en een sterke focus op de belangen van de klant.

Travelite Next

De Travelite Next serie staat voor design en kwaliteit. De artikelen van de Next serie zijn gemaakt van stevig en kwalitatief aluminium. Een aluminium koffer heeft een stijlvol en luxe uitstraling, maar is ook stevig en licht. De Travelite Next koffers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten, zodat jij de koffer vindt die helemaal bij jou en je reis past.

Travelite Next bij Travelbags

Heb je een keuze gemaakt? Bestel dan jouw Travelite Next koffer eenvoudig en snel bij Travelbags. Voor vragen over een specifieke aluminium koffer kun je terecht bij onze klantenservice. Zij helpt je met alle plezier bij het vinden van jouw ideale Next koffer.