Vans schooltassen: stoer en praktisch

Vans, het bekende Nederlandse merk dat als sinds 1966 bestaat. Het merk biedt een uitgebreide collectie schooltassen, geinspireerd op de beroemde schoenenklassiekers van het merk zelf.

1 - 11 van 11 artikelen

Aanbevolen

Vans collectie

Vans is mede opgericht door de Nederlandse broeres James en Pau van Doren in het jaar 1966.Op dat moment is het merk gestart onder de naam 'The Van Doren Rubber Company'. Deze naam werd veranderd in de naam Vans, wat 'de wortel van het antwoord' betekent. Vans was in de jaren zeventig vooral gericht op skateboardschoenen en richtte zich later op extremere sporten zoals motorcross, surfen, wakeboarden en BMX. Op dit moment is het merk van een Amerikaans bedrijf en verkoopt het ook tassen en kleding. De reistassen en rugzakken zijn erg populair. De rugzakken worden zelfs vaak gebruikt om schoolspullen mee te nemen.

Collectie Vans tassen voor schoolgebruik

De mooiste, stevige rugzakken van Vans zijn verkrijgbaar bij Travelbags.be. De schooltassen zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Een uitgebreide collectie schooltassen van het merk Vans zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en hebben een prachtige afwerking. De rugzakken zijn perfect om te gebruiken als schooltas. De tassen bieden voldoende ruimte voor het meenemen van de dagelijkse schoolspullen. Ook wanneer er een laptop of tablet mee naar school genomen moet worden, zijn er diverse modellen in de collectie verkrijgbaar met een apart laptopvak. Bekende modellen zoals de Old Skool en de Van Doren zijn een van de bekendste series van het merk. De schooltassen met een eenvoudig design en mooie prints, bevatten verschillende organisatievakken voor het opbergen van schoolbenodigdheden.

Vans rugzakken online bestellen bij Travelbags.be

De schooltassen van Vans hebben stuk voor stuk een stoere uitstraling! Goed voor de dag komen tijdens een schooldag is met een schooltas uit de collectie van Vans geen probleem. Maak gebruik van de snelle service van Travelbags.be en begin het nieuwe schooljaar zonder zorgen met een schooltas van Vans.