Vaude reistassen

De reistassen van Vaude staan voor plezier en veiligheid. Vaude maakt de reistassen in harmonie met de natuur: fair en ecologisch.

Filteren
Je gekozen filters
Merk: Vaude
Geschikt voor aantal kg
2 of 4 wielen
Draagbaar als rugzak
Prijs
Kleur
Materiaal
Gewicht lege reistas

1 - 9 van 9 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Ontdek de Vaude collectie

Vaude staat voor eerlijke productie, duurzaamheid en topprestaties. Het Duitse merk is constant bezig met het verleggen van grenzen op het gebied van duurzame productie. Het wil daarmee sportievelingen nu en later maximaal van de natuur laten genieten. De collectie speelt in op drie segmenten: bergsport, fietssport en Pack 'n Bags; rugzakken voor dagelijks gebruik. De roots van het merk liggen dan ook in de bergsport. De passie voor de sport en het stellen van hoge eisen die het merk aan zichzelf stelt staan dan ook centraal in alles wat Vaude doet.

Reistassen in harmonie met de natuur

Mensen zijn constant op reis. Reizigers verlangen naar het maken van verre reizen. Voor het werk reizen veel mensen van A naar B. Reistassen moeten daarom comfortabel zijn en voorzien in ieders behoeften. De reistassen van Vaude voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid. Sinds 2001 werkt het merk volgens de strikte bluesign® milieustandaard. Deze controleert de volledige textielproductieketen, waardoor ieder product zorgvuldig wordt gecheckt voordat deze in de collectie wordt opgenomen. Iedere rugzak is dan ook van de hoogste kwaliteit. Bij zowel de kleine als grote tassen staan design, comfort en duurzaamheid perfect in balans. Deze combinatie maakt de rugtassen van Vaude erg geliefd.

Shop Vaude reistassen op Travelbags.be

Wie op zoek is naar een lichtgewicht reistas met een fraai design kan deze ongetwijfeld vinden in de Vaude collectie. Het merk maakt de mooiste reistassen die aan de hoogste milieu-eisen en kwaliteitseisen voldoen. Zo kan er met een gerust hart geshopt worden! Bestel een reistas van Vaude online op Travelbags.be en profiteer van snelle service en gratis verzending vanaf 20 euro.