Vaude tassen

Op zoek naar een tas van Vaude? In de collectie van Vaude zijn duurzame en milieuvriendelijke tassen verkrijgbaar voor zowel heren als dames! Ontdek de veelzijdige collectie nú online. 

1 - 10 van 10 artikelen

Aanbevolen

Vaude Tas kopen?

Het Duitse merk Vaude heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het maken van kwalitatief hoogwaardige producten voor iedereen met een actieve lifestyle. De collectie is enorm veelzijdig en bestaat uit bergsportartikelen, outdoor-wear, trolleys, reistassen en tassen voor dagelijks gebruik. Iedere item wordt zorgvuldig ontworpen en geproduceerd, zodat kwaliteit gegarandeerd is. Tijdens het ontwikkelen besteedt het merk veel aandacht aan duurzame productie. Vaude neemt haar maatschappelijke verantwoordelijkheid voor mens, dier en natuur namelijk zeer serieus. Een tas van het merk is daardoor duurzaam en geproduceerd op een manier die het milieu zo min mogelijk belast. Een win-win situatie voor wie een lichtgewicht tas van het merk koopt.

De tassencollectie van Vaude

De tassencollectie van Vaude heeft een sportieve tas voor iedereen. Kleine ontdekkingsreizigers kunnen zorgeloos naar school met een opvallende, vrolijke kinderrugzak. Deze tassen hebben precies genoeg ruimte voor het meenemen van een lunchbox en andere schoolspullen. De schooltassen zijn ontwikkeld met het oog op ergonomisch draagcomfort. Ze kunnen dan ook compleet worden aangepast op ieder kind. Naast deze tassen heeft het merk handige messenger tassen. Deze hebben een herkenbaar design dankzij de twee opvallende, witte strepen op de flap. De messengers zijn eenvoudig te reinigen omdat ze zijn gemaakt van stevig dekzeil dat ook voor het afsluiten van vrachtwagens wordt gebruikt. Ook onderdeel van de collectie zijn sporttassen voor kinderen en laptopschoudertassen. Door het maken van de meest uiteenlopende modellen kan het merk iedereen met een actieve lifestyle voorzien van de perfecte tas.

Bestel Vaude tassen online op Travelbags.be

Wie op zoek is naar een sportieve schooltas, laptoptas, schoudertas of sporttas voor regelmatig gebruik, is bij Vaude aan het juiste adres. Het Duitse merk weet als geen ander hoe het duurzaamheid in een fraai jasje kan verpakken. Design en functionaliteit sluiten dan ook naadloos op elkaar aan. Ervaar zelf de kwaliteit, lichtheid en duurzaamheid van een Vaude tas door een exemplaar naar keuze op Travelbags.be te bestellen.