Memobottle

Ontdek de stijlvolle waterflessen van Memobottle. Door het unieke platte ontwerpen de verschillende formaten, passen de flessen makkelijk in elke tas. Bovendien draagt een Memobottle bij aan het verminderen van je plasticgebruik, doordat je de waterfles keer op keer kunt hervullen. Ontdek onze collectie en vind het formaat dat perfect bij jou past.

Filteren
Categorie

1 - 33 van 33 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Memobottle

Mede-oprichters Jesse en Jonathan zijn op gegroeid in een klein kustplaatsje ten zuiden van Melbourne waar zijn met eigen ogen de vervuilen van plastic flessen op oceanen en omgeving zagen. Om een bijdrage te leveren aan de oplossing van dit probleem, werd Memobottle opgericht. Naast het verminderen van vervuiling was het doel ook om een praktisch en stijlvol alternatief voor plastic flessen te bieden. Met de creatie van stijlvolle, functionele en unieke drinkflessen is Memobottle sinds de oprichting enorm gegroeid.

Memobottle drinkflessen

De Memobottle waterflessen zijn verkrijgbaar in diverse formaten, zodat er altijd eentje in je tas past. Dankzij hun slanke ontwerp nemen ze ook nog eens weinig ruimte in beslag. Naast de standaard collectie biedt Memobottle ook een stainless steel variant, die een nog strakker en sterker ontwerp heeft. Om je Memobottle te beschermen tegen kleine stootjes en krassen, zijn er verschillende siliconen sleeves beschikbaar. Met de keuze in kleuren kun je jouw Memobottle bovendien een persoonlijke touch geven. Ontdek en bestel eenvoudig jouw Memobottle waterfles en sleeve online bij Travelbags.