Affenzahn

Affenzahn heeft dé dierenvrienden voor jouw kleintje! De collecties van Affenzahn hebben unieke details die de tassen extra bijzonder maken. Het merk staat bekend om hun vrolijke en kleurrijke exemplaren en dat maakt de dag van elk kind nóg leuker. Bekijk de Affenzahn collectie bij Travelbags en kies de favoriet van jouw kleintje!

1 - 33 van 33 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

De dierenvrienden van Affenzahn

Affenzahn heeft een groot aanbod aan vrolijke dierenvrienden die óveral mee naar toe kunnen; of je naar school, uit logeren of een dagje weg gaat. De collectie bevat schattige beestjes tot stoere dieren en zijn de beste vriend van elk kind! De stevige tassen en koffers hebben kleine details waarin gebruikt wordt gemaakt van verschillende stoffen die de tassen een extra bijzondere touch geven. De kleurrijke Affenzahn collecties zijn voorzien van handige en unieke extra’s, zoals een uittrekbare tong waar bijvoorbeeld de naam van het kind op kan worden geschreven.

Affenzahn: aandacht voor duurzaamheid

Bij het ontwikkelen van elk product probeert Affenzahn zo’n minimaal mogelijk impact te maken op mens en milieu. Ze willen zoveel mogelijk hulpbronnen sparen door de producten op de beste manier te produceren. Dit wordt gedaan door tijdens het produceren stoffen te gebruiken die voor 50% uit gerecyclede PET-flessen bestaan.

Affenzahn bij Travelbags

De Affenzahn collectie bestaat uit veel verschillende dierenvrienden. Van koffers tot trolleys en van toilettassen tot heuptassen; bij Affenzahn hebben ze het allemaal. Mix en match de Affenzahn collectie bij Travelbags en ga voor het lievelingsdier van jouw kleintje!