Andersen

Boodschappen doen wordt een stuk eenvoudiger met een boodschappentrolley van het Duitse merk Andersen! De boodschappentrolleys zijn voorzien van een 'standaard' handvat of een ergonomisch handvat.

1 - 36 van 39 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Andersen collectie

Andersen is een Duits merk dat al sinds 1958 boodschappentrolleys produceert. Het echtpaar Andersen startte met deze productie in een paardenstal. Al snel groeide de vraag naar de praktische trolleys en moest de productie worden uitgebreid. In 1962 werd dan ook de eerste Andersen fabriek opgezet. Nog steeds wordt ieder product in deze fabriek ontworpen, ontwikkeld en zorgvuldig geproduceerd. De productie begint bij het aluminium frame dat de basis vormt voor de lichtgewicht shoppers. Afhankelijk van het ontwerp wordt het frame voorzien van een bodem, doek, wielen en een uitschuifbare trekstang. Hoewel het merk inmiddels de vijftigste verjaardag heeft gevierd, blijft het innoveren. Zo maakt het merk sinds kort ook gebruik van gerecycled zeildoek. Deze doeken zijn extreem duurzaam, sterk en waterafstotend en daardoor perfect voor het maken van de trolleys. Het gebruik van sterke, duurzame materialen is kenmerkend voor Andersen en draagt bij aan de kwaliteit van de collectie.

Boodschappentrolleys

De collectie van Andersen bestaat uit diverse modellen trolleys. Deze handige tassen op wielen maken boodschappen doen erg eenvoudig. In de shoppers is ruimte voor veel boodschappen. Dankzij de handige wielen en het lichte gewicht van de shoppers is het geen enkel probleem om lopend naar de supermarkt te gaan. De stabiliteit van de shoppers zorgt ervoor dat ze goed rechtop blijven staan, zelfs als ze al volgepakt zijn. De Andersen trolleys zijn eenvoudig te herkennen aan de diverse kleuren en onderscheidende designs. Een van de designs is zelfs in samenwerking met het merk Ortlieb ontworpen. Dit merk staat bekend om de functionele, waterproof tassen en fietstassen die het maakt. De expertise van het merk is gebruikt voor het maken van de Tura trolley. Deze trolley heeft een innovatief ontwerp en is waterdicht.

Bestel eenvoudig online op Travelbags.be

Travelbags.be is officieel dealer van Andersen trolleys en heeft een ruime collectie handige shoppers. Bekijk de diverse modellen en kleuren en bestel een trolley in een kleur en formaat naar keuze. Doorloop het eenvoudige bestelproces, bevestig de bestelling en profiteer van snelle, gratis verzending.