9.5 86973 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Hoe kies je het juiste formaat koffer

  Reizen

  De keuze is reuze als het om koffers gaat. Het kan dan ook moeilijk zijn om de bomen door het bos te zien. Als je een koffer gaat aanschaffen is het belangrijk om met verschillende factoren rekening te houden. Ga je voor een harde of zachte koffer, een vaste sluiting of rits, voor alleen een cijferslot of een TSA slot? Er zijn veel opties. Maar de eerste stap is om te kijken hoe groot de koffer moet zijn en welke inhoud de koffer moet hebben. We houden de volgende regels aan qua grootte.

  Handbagage

  Ga je een weekend weg of op een korte zakenreis, dan kun je het beste gaan voor een handbagage koffer. Deze hoeft niet ingecheckt te worden en kan gewoon mee aan boord van het vliegtuig. Handbagage koffers hebben een hoogte tot 56 centimeter. Houdt er wel rekening mee dat elke vliegtuigmaatschappij andere maximale afmetingen hanteert. Qua gewicht mag je meestal niet meer dan 10 kilo meenemen. Handbagage koffers hebben doorgaan een inhoud van 25 tot 45 liter.
  t/m 56 centimeter >

  Kleine tot middelgrote koffers

  Een weekje bakken aan het strand in Ibiza of cultuur snuiven in Rome? Voor korte vakanties van ongeveer een week zijn  doorgaans kleine tot middelgrote koffers geschikt. Deze koffers zijn tussen de 57 t/m 67 centimeter hoog en zijn geschikt voor 10-15 kilo bagage.
  57 t/m 67 centimeter >

  Middelgrote tot grote koffers

  Ben je van plan om 1,5 week tot 3 weken op een welverdiende vakantie te gaan? Dan kun je het beste gaan voor een middelgrote tot grote koffer. Deze koffers zijn meestal van 68 tot 76 centimeter hoog en bieden ruimte voor 15-20 kilo.
  68 t/m 76 centimeter >

  Grote koffers 

  Ga je langer dan drie weken op vakantie, een wereldreis maken of wil je toch je halve kledingkast mee? Ga dan voor een grote koffer van 77 t/m 87 centimeter. Deze zijn geschikt voor meer dan 20 kg bagage.
  77 t/m 87 centimeter >

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie