88592 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Nieuwe handbagage regels Wizz Air

  Reizen

  Wizz Air past vanaf 1 november de regels aan voor het meenemen van je handbagage. Lees onderstaand meer over de nieuwe handbagage regels van Wizz Air. 

  Betalen voor handbagage Wizz Air

  Vanaf 1 november past naast Ryanair, ook Wizz Air het beleid aan voor het meenemen van een handbagagekoffer. Voorheen mocht je bij de luchtvaartmaatschappij gratis een handbagage koffer meenemen in de cabine. Vanaf 1 november mogen alleen passagiers die Wizz Priority boeken hun handbagage koffer tegen betaling meenemen in de cabine.

  De voornaamste reden waarom ook Wizz Air het beleid aanpast, is om vertragingen te voorkomen. Reizigers die met een low cost maatschappij vliegen, gaan over het algemeen maar een aantal dagen op reis. Dit betekent dus dat er minder bagage meegenomen wordt. Het reizen met alleen een handbagagekoffer is daarom ideaal. Zo zijn de reistassen van CabinZero (28 liter) ideaal om mee nemen als handbagage. Deze reistas heeft een formaat van 39x29,5x20 cm en voldoet aan de afmetingen van Ryanair en Wizz Air. 

  Handbagage regels Wizz Air vanaf 1 november

  De nieuwe handbagage regels van Wizz Air zijn geldig vanaf 1 november 2018. Let hier dus goed op bij het boeken van een vlucht met deze luchtvaartmaatschappij. Onderstaand het verschil tussen een 'normale' passagier en voor passagiers die priority boeken:

  Passagiers:

  • 1 tas van maximaal 40x30x20cm mag gratis mee als handbagage. De tas moet onder de stoel geplaatst kunnen worden.
  • Handbagagekoffers moet ingecheckt worden en mag gratis mee in het ruim.

  Priority passagiers:

  Boek je een Wizz Priority vlucht? Dan mag je tegen een betaling vanaf vijf euro een handbagage koffer meenemen in de cabine. Dit moet voldoen aan onderstaande afmetingen. 

  • Handbagage koffer met een maximale afmeting van 55x40x23cm
  • 1 tas met een maximale afmeting van 40x30x20cm mag gratis mee.

  Ruimbagage regels Wizzair

  Wil je vliegen met ruimbagage? Natuurlijk is het meenemen van ruimbagage geen probleem wanneer je vliegt met Wizz Air. Is dit meer dan 10 kg? Dan wordt er een meerprijs in rekening gebracht. Ideaal wanneer je meer bagage wil meenemen. 

  Nog geen reacties op dit moment
  Plaats een reactie