87807 reviews
Zoeken naar...
0,00 0
Winkeltas
  Leveringskosten Gratis
  Totaalbedrag incl. BTW 0,00
  Naar winkeltas
  Zoeken naar product of merk

  Bold Banana

  Bold Banana

  De tassen van Bold Banana zijn praktisch en modern. Het merk staat voor positieve vibes en wil graag wat kleur toevoegen aan het leven.

  22 artikelen
  Sorteer:
  • Voor 23:59 besteld, morgen in huis
  • Gratis levering vanaf 20,-
  • Gratis ruilen & retour
  22 artikelen
  1 / 1

  Bold Banana is een nieuw merk uit Eindhoven en bestaat sinds 2018. Het merk wordt vormgegeven door jonge en creatieve mensen bij elkaar. Het merk produceert tassen van hoge kwaliteit met als kenmerk de verwisselbare front strap. Zo kan je zelf de tas aanpassen om er weer een hele andere look van te krijgen waar je blij van wordt. Bold Banana staat voor handige rugtassen die op dit moment bij je passen maar ook bij de stijl die je overmorgen hebt.

  Bold Banana: voor iedereen

  Het merk wil er zijn voor iedereen. Bold Banana staat voor positieve vibes en is hierin dan ook zelfverzekerd. Dat zie je ook terug in de tassen die zij produceert. De tassen van het populaire merk hebben een eenvoudige, maar herkenbare ontwerpen met ieder een eigen karakter. De tassen hebben een stijlvol en strak design en hebben frisse kleuren. Daar wordt iedereen spontaan blij van!

  Bold Banana tassen eenvoudig online bestellen

  De tassen van het nieuwe merk Bold Banana shop je eenvoudig en snel online bij Travelbags.be. De tassen van het merk zijn te vinden in vele frisse kleurencombinaties. Er zit ongetwijfeld een favoriet voor je tussen. Van de verschillende keuzes en kleuren wordt iedereen gelukkig.