Bold Banana

Bold Banana tassen zijn rugtassen met een eigentijds karakter door het kleurrijke uiterlijk. Of je nu een rugzak zoekt voor school, werk, een dagje weg, of een andere vrije tijdsbesteding, een Bold Banana tas matcht altijd. Ben jij die kleurrijke persoon die ook nog waarde hecht aan een vegan kwaliteitsproduct? Dan is een Bold Banana tas jou op het lijf geschreven.

1 - 36 van 37 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Bold Banana collectie

Bold Banana is een nieuw merk uit Eindhoven en bestaat sinds 2018. Het merk wordt vormgegeven door jonge en creatieve mensen bij elkaar. Het merk produceert tassen van hoge kwaliteit met als kenmerk de verwisselbare front strap. Zo kan je zelf de tas aanpassen om er weer een hele andere look van te krijgen waar je blij van wordt. Bold Banana staat voor handige rugtassen die op dit moment bij je passen maar ook bij de stijl die je overmorgen hebt.

Bold Banana: voor iedereen

Het merk wil er zijn voor iedereen. Bold Banana staat voor positieve vibes en is hierin dan ook zelfverzekerd. Dat zie je ook terug in de tassen die zij produceert. De tassen van het populaire merk hebben een eenvoudige, maar herkenbare ontwerpen met ieder een eigen karakter. De tassen hebben een stijlvol en strak design en hebben frisse kleuren. Daar wordt iedereen spontaan blij van! Een Bold Banana Original backpack kun je voor elke gelegenheid gebruiken.

Bold Banana tassen eenvoudig online bestellen

De tassen van het nieuwe merk Bold Banana shop je eenvoudig en snel online bij Travelbags.be. De tassen van het merk zijn te vinden in vele frisse kleurencombinaties. Er zit ongetwijfeld een favoriet voor je tussen. Van de verschillende keuzes en kleuren wordt iedereen gelukkig.