Collonil

Leer heeft verzorging en bescherming nodig, net zoals jouw eigen huid. Bescherm en onderhoud daarom je leren tas met de onderhoudsproducten van Collonil.. Je favoriete tas gaat jarenlang met plezier mee.

Filteren
Categorie

1 - 9 van 9 artikelen

Aanbevolen

Onderhoud de leren tas met Collonil

Leer vraagt om extra onderhoud om langer plezier te hebben van je leren tas. De onderhoudsproducten van Collonil zijn hiervoor de perfecte uitkomst. Collonil bestaat al sinds 1909 en weet al jarenlang leer en suede mooi te houden met de verzorgingsproducten uit de collectie. Het merk weet vakmanschap te combineren met de beste producten, zodat je jarenlang plezier van je leren product hebt. Het merk is opgericht in de Duitse hoofdstad Berlijn waar destijds alleen olie en schoensmeer werd ontwikkeld. Inmiddels is het merk uitgegroeid tot een groot succes en is verkrijgbaar in meer dan 80 landen wereldwijd.

Collonil: Voor het beste onderhoud van je tas

Met Collonil kun je niet alleen het leer en suede goed onderhouden, ook kleine beschadigingen kun je ermee wegwerken. De onderhoudsproducten van Collonil kunnen gebruikt worden voor alle leersoorten. Van schoenen tot aan leren tassen. De onderhoudsproducten van Collonil zijn verkrijgbaar in sprays, wax en een creme. Alle producten zorgen voor een hoogwaardige bescherming en optimale verzorging van je leren tas. Zo is er voor elk materiaal een passend onderhoudsproduct uit de collectie van Collonil te vinden. Naast bescherming van de tas zorgt Collonil voor een optimaal kleurbehoud.

Bestel de onderhoudsproducten van Collonil bij Travelbags.be

Bescherm, onderhoud en verzorg je nieuwe leren tas met Collonil en heb langer plezier van je nieuwe tas. Het merk staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Bestel een onderhoudsproduct uit de collectie van Collonil en ervaar de heb jarenlang plezier van de leren tas.