Guess

Het merk Guess staat bekend om speelse collectie met een sexy randje. De handtassen, totes, crossbody tassen en portemonnees van Guess zijn geschikt voor elke gelegenheid en maken de outfit compleet. Bekijk het aanbod van Guess met croco prints, leopard prints of met het Guess logo, online op Travelbags.

1 - 36 van 145 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Guess collectie

Het verhaal achter het modemerk Guess is een schoolvoorbeeld van de American Dream. De vier broers Marciano groeien op in het zuiden van Frankrijk. Eind jaren 70 verblijven ze voor langere tijd in het zuiden van Californië. Het gebied heeft een dusdanige aantrekkingskracht op ze dat ze, mede door veranderende politieke omstandigheden in Frankrijk waar het familiebedrijf werd gesloten, zich daar voorgoed besluiten te vestigen. Het is inmiddels 1981 en de broers richten een jeansbedrijf op: Guess Jeans. Aanvankelijk kost het de grootste moeite om hun innovatieve stonewashed, slim-fit jeans (de 3-zip Marylin) aan de man te brengen. De redding komt van Bloomingdale's. Het Amerikaanse warenhuis plaatst een flinke bestelling en de spijkerbroeken vliegen de winkel uit. Dit is het begin van de successtory van Guess.

Guess heeft wereldwijd succes met kleding, tassen, horloges en meer

Het succes van Guess reikt inmiddels veel verder dan de spijkerbroek. Guess is nog steeds een familiebedrijf en wordt anno nu geleid door twee van de Marciano-broers: Maurice en Paul. Het merk symboliseert een avontuurlijke, sexy lifestyle voor jonge mensen die midden in het leven staan. 'Durf te dromen' is wat het merk uitstraalt. Guess is actief in meer dan 80 landen en heeft een gevarieerde collectie met onder meer kleding, schoenen, tassen, accessoires, sieraden, zonnebrillen en horloges, voor vrouwen, mannen en kinderen. Eén van de populaire series, is de serie Katey.

Guess what? Je vindt je Guess-tas bij Travelbags

Als officieel Guess-dealer hebben wij veel Guess tassen in het assortiment. Vrouwen met een neus voor mode kunnen bij ons hun hart ophalen. Trendy handtassen van stevige kunststoffen, in subtiele unikleuren, met modieuze animal-prints of in fleurige dessins. In uiteenlopende modellen en formaten. Stuk voor stuk afgewerkt met mooie details als een metalen kettinkje of een stijlvol logoplaatje. Naast damestassen hebben we ook reistassen en portemonnees van Guess in ons assortiment.