Herschel Supply Co.

Hip, modern en stijlvol: de rugtassen van Herschel zijn geschikt voor elke gelegenheid. Dankzij de stevige materialen is jouw Herschel er klaar voor om een dag weg te gaan, meegenomen te worden naar school of om gebruikt te worden voor jouw (werk)laptop.

1 - 36 van 191 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Herschel rugzakken en tassen

Het merk Herschel Supply Co. is in 2009 opgericht door de broers Jamie en Lyndon Cormack. De broers hebben het merk vernoemd naar een Canadees plaatsje in de provincie Saskatchewan, waar drie generaties van de familie opgroeiden. Tegenwoordig is Herschel Supply Co. gevestigd in Vancouver en staat het nog jonge merk van de broers vooral bekend om de productie van goede kwaliteitsrugzakken, tassen, reisartikelen en accessoires met accenten uit het verleden.

Ontdek de Herschel Supply Co. collectie

Herschel maakt tassen en rugzakken van vernieuwende, stevige materialen. De inspiratie van het coole tassen- en rugzakmerk Herschel Supply Co. komt onder andere uit het bergbeklimmen, waar de achterkleinkinderen van de familie Cormack mee zijn opgegroeid. Herschel werkt met vernieuwende stevige materialen die niet door veel andere merken worden gebruikt voor hun rugzakken en tassen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere rugzak in een combinatie van stevig en robuust canvas en retro-details van imitatieleer. Maar ook voor een praktische en functionele laptoptas voor over de schouder ben je bij Herschel aan het juiste adres. En dat alles bovendien voor een zeer vriendelijke prijs, die zeker niet ten koste van de kwaliteit gaat, want die is gewoon goed. Herschel is een vooruitstrevend tassen- en rugzakmerk en gaat met de tijd mee, maar heeft de looks van het verleden! Voor een tas van het vooruitstrevende merk Herschel ga je naar Travelbags.be.

Herschel rugzak online bestellen?

Een hippe rugzak, reistas, laptoptas en toilettas van Herschel Supply Co. bestel je snel en eenvoudig online bij Travelbags.be. Het vernieuwende tassen- en rugzakmerk uit Canada biedt een veelzijdige collectie aan, die je op je gemak kunt bekijken op Travelbags.be. De rugzakken zijn basic, maar uiterst praktisch. Aan de vintage-uitstraling kun je zien dat het om een echt Herschel-product gaat. Met de vele kleuren en designs is er voor elk wat wils te vinden. Travelbags.be is officiële Herschel-dealer, dus je hebt standaard recht op 1 jaar garantie.