Over Travelbags - Groots in koffers en tassen

Travelbags is de grootste online koffers en tassen specialist. Hier kunnen klanten alles vinden wat ze nodig hebben voor een reis, ongeacht de bestemming. Of dit naar school, je werk of een verre reis is: je vindt het bij Travelbags!

Een jaar nadat Jannie Horstra een succesvolle speciaalzaak met reisbagage en tassen in het centrum van Hardenberg had geopend, heeft de familie in 2008 de website Travelbags.nl gelanceerd. Wat in 2008 begon in een garage, is inmiddels uitgegroeid naar een webshop met keuze uit meer dan 20.000 artikelen van meer dan 100 topmerken. Naast de online shop zijn er twee fysieke winkels in Deventer en Zwolle. 

 

 

Onze kernwaarden

Travelbags samengevat in vijf kernwaarden:

  • Deskundigheid
  • Klantgerichtheid
  • No-nonsense
  • Passie
  • Kwaliteit

 

Wie is Travelbags

Bij Travelbags vind je alles wat je nodig hebt voor je reis. Of je nu naar school of werk gaat, een dagje gaat winkelen, backpacken in de jungle of die verre reis gaat maken, wij hebben de juiste koffer of tas ongeacht de bestemming.

Ontdek de wereld met een koffer of tas van Travelbags. Wat je meeneemt, doet er toe. Wij helpen je met het maken van de juiste keuze zodat jij écht kunt genieten van de dingen die er toe doen.

Wij zijn van mening dat koffers en tassen reizen moeten vergemakkelijken en leuker moeten maken zodat je echt kunt genieten van de reis en de wereld om je heen. Veel plezier tijdens je volgende avontuur!