Knirps

Inmiddels zijn we bijna 100 jaar verder na het ontstaan van de eerste Knirps paraplu en nog steeds kom je deze dagelijks in het straatbeeld tegen. De opbouwbare paraplu's van Knirps zijn niet alleen praktisch, maar ook sterk waardoor je een flinke regenbui met gemak kunt trotseren.

Knirps collectie

Knirps is al meer dan 80 jaar een groot en bekend paraplumerk ter wereld. Het succes is ooit begonnen met de opvouwbare paraplu.Door weer en wind, het kan met een paraplu van Knirps.

Ideaal tijdens storm, wind en zon: de opvouwbare paraplu van Knirps

De paraplu's van Knirps staan bekend om het bedieningsgemak, de kwaliteit en het technologisch geavanceerde ontwerp. Knirps biedt zowel opvouwbare paraplu's, stormparaplu's en de grote paraplu's met een extra lang handvat. Er zijn paraplu's die manueel of automatisch (automatic) worden geopend, of automatisch geopend en gesloten (duomatic). En dan is er nog de 4AllWeather-paraplu. Deze paraplu is geschikt voor alle seizoenen en alle weersomstandigheden. Door zijn vorm is deze paraplu heel geschikt voor stevige herfstbuien die vaak gepaard gaan met veel wind. In de winter beschermt de paraplu tegen sneeuwbuien, in de lente houdt hij zonder problemen buien tegen en in de zomer beschermt de speciale UV-coating op de paraplu tegen de felle stralen van de zon. Met een Knirps paraplu ben je voorbereid voor alle weersomstandigheden. De paraplu's van Knirps zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, kleuren en prints. Zo kun je zonder moeite stijlvol de regen trotseren en is er voor iedere outfit een passende paraplu te vinden!

Knirps stormparaplu's online bestellen

Bij Knirps geloven ze dat technologie er is om ons het leven gemakkelijker en productiever te maken. Daarom ontwikkelt Knirps technologisch geavanceerde producten die speciaal voor jou zijn ontworpen. Met een paraplu van Knirps hoef je je geen zorgen te maken dat je nat overkomt op de plaats van bestemming. Bekijk het uitgebreide assortiment Knirps paraplu's en ervaar de kwaliteit. Veel plezier met shoppen en laat de regen maar komen!