Leren koffers

Ben je opzoek naar een stijlvolle leren koffer? Dan ben je bij Travelbags aan het juiste adres. Je vindt bij ons een ruim assortiment leren koffers, van zakelijke leren handbagage koffers tot klassieke leren koffers voor in je ruimbagage. Zowel met twee als met vier wielen. Je vindt dus gegarandeerd de perfecte leren koffer voor jou!

Filteren
Je gekozen filters
Materiaal: Leer
Buitenkant
TSA slot
Uitbreidbaar
Geschikt voor aantal kg
Gewicht lege koffer
Serie
Garantie periode
Print

1 - 8 van 8 artikelen

Aanbevolen

Maak kennis met de leren koffer 

Een leren koffer tilt jouw travel-look naar een hoger niveau. Dankzij dit materiaal krijgt de koffer een vintage uitstraling. Zo heb jij een koffer die een echte eyecatcher is op het vliegveld. De leren koffer oogt ook heel professioneel en stijlvol. In ons assortiment vind je leren koffers in allerlei verschillende kleuren en formaten. Topmerken als Samsonite, Dermata en Gigi Fratelli maken dankzij de nieuwste technieken leren koffers die lang mooi blijven en ongelofelijk gebruiksvriendelijk zijn.  

Leren koffers in verschillende formaten 

In ons assortiment is voor elke reis een geschikte leren koffer te vinden. Wij maken onderscheid tussen handbagage, kleine, middelgrote en grote koffers. Handbagage koffers bieden ruimte voor het hoognodige en zijn daarom ideaal voor een reis van maximaal drie dagen. Meestal mogen handbagage koffers mee aan boord van een vliegtuig, maar de regels verschillen per luchtvaartmaatschappij. Kleine koffers bieden iets meer ruimte en zijn daarom te gebruiken voor vakanties van maximaal één week. Middelgrote koffers bieden aardig wat ruimte, en worden doorgaans gebruikt voor vakanties van drie weken; ideaal voor de zomervakantie. Grote koffers hebben plek voor een hele garderobe, en zijn de perfecte metgezel voor langere reizen. Daarnaast kun je de grote leren koffer makkelijk met meerdere personen gebruiken. Op onze uitgebreide adviespagina lees je meer over welk formaat het beste bij jouw reis past. 

Let goed op bij het reizen met een leren koffer 

Bij het reizen met een leren koffer is het altijd handig om voor de reis een kijkje te nemen op de website van jouw luchtvaartmaatschappij. Zo weet je precies wat je kunt verwachten, en ga je zonder zorgen op reis. Per luchtvaartmaatschappij verschilt namelijk de maximaal toegestane massa van een leren koffer. Handbagage koffers mogen meestal, als ze niet meer wegen dan 10 kg, mee aan boord van het vliegtuig.  

Welke leren koffer moet je kiezen? 

Weet je nog niet welke leren koffer het beste bij je past? Niet getreurd! Je kunt altijd een kijkje nemen in een van onze winkels. Daar kun je ze op je gemak uitproberen, en staat het winkelpersoneel klaar om je te helpen met als je vragen. Zo weet je zeker dat je op reis gaat met jouw ideale leren koffer. Succes met shoppen!