Blauwe laptoptassen

Ben je op zoek naar een opvallende blauwe laptoptas? Dan ben je bij Travelbags aan het juiste adres! In ons assortiment vind je blauwe laptoptassen voor iedere maat laptop van veel verschillende topmerken. Ga je voor een stijlvolle blauwe laptoptas van leer? Of toch liever voor een meer casual blauwe laptoptas van leer? Wat je ook zoekt, je vindt het in ons assortiment. 

253 - 288 van 328 artikelen

Aanbevolen

Levering 1-2 werkdagen

Gratis verzending vanaf 39,-

30 dagen recht op retour

Laptoptassen in het blauw 

Blauwe laptoptassen zijn tijdloos en kunnen voor allerlei verschillende gelegenheden gebruikt worden. Ze zijn speciaal ontworpen om laptops op een zo veilig mogelijke manier te vervoeren. In ons assortiment vind je blauwe laptoptassen in verschillende kleurtinten, groottes en prijsklassen. Topmerken als Samsonite, Herschel en Case Logic bieden dankzij de nieuwste technieken een optimaal gebruiksgemak. Zo blijft jouw laptop altijd goed beschermd. 

Hoe beschermt een blauwe laptoptas jouw laptop?  

 Blauwe laptoptassen zijn uitgerust met een gewatteerd laptopvak. Dit is een vakje in de tas die extra dik gewatteerd is, zodat je blauwe laptop tegen harde stoten goed beschermd blijft. Hoewel dit je natuurlijk een erg veilig gevoel geeft, biedt niet elke laptoptas een optimale bescherming. Tegenwoordig worden veel tassen uitgevoerd met een laptopvak, in dat geval moet je het zien als een vak waar een laptop in past. Deze bieden bij dagelijks gebruik onvoldoende bescherming van je laptop tegen schade van buitenaf. Het is dan ook verstandig om een laptoptas te kopen die echt bescherming biedt aan jouw laptop, wij adviseren dan ook merken die hier echt in gespecialiseerd zijn. Ben je nog aan het twijfelen over welke soort laptoptas het beste bij je past? Dan kun je terecht op onze adviespagina over laptoptas formaten voor meer informatie. 

Welk formaat moet mijn blauwe laptoptas hebben? 

Blauwe laptoptassen zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Belangrijk hierbij is om te weten hoeveel inch jouw laptopscherm is. Dit doe je door de diagonaal van jouw laptopscherm af te meten en dit om te rekenen naar inch. Daarnaast kan het ook handig zijn om de lengte, breedte en dikte van je laptop op te meten, zodat je precies weet welke blauwe laptoptas genoeg ruimte biedt voor jouw laptop. Op onze adviespagina kun je vervolgens vinden welke tas het beste bij jouw laptop past.  

Koop je blauwe laptoptas nu bij Travelbags  

Travelbags heeft een breed assortiment, vol met de nieuwste merken en trends. Ben je niet tevreden over de blauwe laptoptas? Dan kun je hem binnen 30 dagen retourneren. Heb je een vraag over een specifieke blauwe laptoptas, dan kun je terecht bij onze klantenservice. Ze helpen je met alle plezier bij het vinden van een geschikte blauwe laptoptas. Ook kun je een kijkje nemen bij één van onze fysieke winkels. Hier kan je de blauwe laptoptas eerst uitproberen, voordat je een keuze maakt. Succes met shoppen!